Deilig mat, god service og veldig hyggelig betjening. Buffeten har nylig "koronagjenåpnet". Anbefales🙂
17–21 av 47 anmeldelser
Lette etter en indisk restaurant i Moss, kom tilfeldigvis forbi denne perlen. Her er det orientalsk preg, god mat, deilige nanbrød og god atmosfære.
Stedet hadde en delikat og smakfull buffet. Fin variasjon av smaker. Vil anbefale andre å prøve denne. Super service.
Smakfull mat av forskjellig art. Svært god service. Morsomme lokaler med indisk stil. Trekker litt ned at de ikke har alkoholservering. Ellers helt topp.
Et hyggelig sted med god mat, men dessverre trekker det ned at de ikke har alkoholservering. Ofte vil vi ha et glass vin eller en øl til maten når vi er ute på restaurant.