Først vil jeg starte med det positive. Service over telefon og når jeg hentet take away var bra, hyggelige folk.
For det andre så lager de maten relativt raskt.
Men så til kjernen i den dårlige anmeldelsen.
Jeg bestilte butter chicken, men det var milevis fra ekte indisk butter chicken. Det var faktisk ikke i nærheten av dette.
Når jeg leser andre som skriver at de har fått god butter chicken her, da vet dere rett og slett ikke hva dere skal forvente eller har ikke spist steder som f eks New Dehli eller Der Peppern Gror i Oslo.
Det er så enormt langt i fra butter chicken smak, den velkjente gode smaken som er litt fløteaktig. Det er faktisk helt riktig det som skrives i en tidligere anmeldelse her: Har de brukt ketchup i sausen ?
Det er altså helt utrolig hvordan de klarer å lage en slik saus, med så ketchup aktig smak, som ikke har noe med butter chicken å gjøre.
Ellers så kjenner man umiddelbart kvaliteten på kyllingfilet. Den er IKKE mør, slik som nesten bare «smelter» straks man spiser på den. Denne kyllingfileen er tydelig tørr og tint opp, ikke dagsfersk.
Dere er nødt til å gjøre noe radikalt. Start med råvarene og deretter må dere faktisk lage det slik indisk mat faktisk skal smake.