“Butter Chicken - better service next time ?”
Anmeldelse av Shangri Tandoori

Shangri Tandoori
Vurdert som nr. 14 av 93 Restauranter i Moss
Anmeldt 28. april 2024

Magisk matopplevelse - har aldri spist bedre Butter Chicken 😋
Men, det var enten underbemannet personale eller så var vedkommende ikke tilfreds med sin oppgave som kelner. Det dro ned opplevelsen at vi måtte vente så lenge på bestilling og på maten.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Grethe P

Anmeldt 10. september 2023

Bestilt Butter Chicken 2 ganger på kort tid. Vi har spist her flere ganger før og vært veldig fornøyd men disse 2 gangene har de dessverre stått langt fra forventningene. Kjøttet smakte ikke godt og sausen var kald og lite smakfull.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Ronny S
Anmeldt 8. september 2023

Utrolig god mat og hyggelig betjening. Er du glad i god, indisk mat laget fra bunnen av anbefaler jeg denne restauranten

Dato for besøk: september 2023
Takk, pavolab
Anmeldt 26. august 2023

Veldig bra! Maten var helt fantastisk. Vi valgte medium styrke, men kommer nok til å velge sterk neste gang. God service og atmosfære.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Margret V
Anmeldt 15. april 2023 via mobile enheter

Veldig koselig sted. Bestilte buffet, ble servert vann og nanbrød til bordet. Var 5 retter å velge mellom. Vil nevne at kyllingen var perfekt stekt/kokt. Ble dog litt skuffet over litt lite smaker…

Dato for besøk: april 2023
Takk, kennetho37

Reisende som så på Shangri Tandoori, så også på

Moss, Moss kommune

Har du vært i Shangri Tandoori? Del dine erfaringer!