Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget velsmakende i vakre omgiveler”
Anmeldelse av Café Røed

Café Røed
Vurdert som nr. 19 av 67 Restauranter i Moss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. februar 2019

Røed Herregård på Jeløy er et besøk verd, både for øyne og gane. Stedet er en idyll og maten en opplevelse. Vi hadde søndagsbuffet, som fåes i to varianter - enten "bare" buffet eller suppe og buffet. Begge deler velsmakende, men vår erfaring er at man i hvert fall ikke trenger begge deler.
Med vakre omgivelser og et hus som rommer diverse gårdsbutikker og kunstutstillinger, kan Røed Herregård by mer enn de fleste.
Anbefales.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, OveJohanH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (11)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 11 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig kafe med varm innredning og god atmosfære. God mat og hyggelig betjening. Anbefales varmt til alle.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, selmahei
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2018

God mat i fantastiske omgivelser! Hyggelig sted omgitt av verksteder og natur. Hadde busstilbudet vært bedre hadde jeg vært der oftere!

Dato for besøk: juni 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, victoriachorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig atmosfære. Cafeen har startet en av mange kommende temabuffeer. I kveld var det nydelige hjemmelagde hamburgere med masse godt tilbehør. Valget ved å få smeltet blåskimmelost eller cheddar på nystekte hamburgere var fantastisk og smakte himmelsk. Spennende med nye smaker. Mange hjemmelagde dressinger med deilige smaker. Dessert var også inkl.
Første men definitivt ikke siste besøk. Her skal de også tilby fransk aften, spansk aften mm. Fantastisk hyggelig betjening. Vi kommer tilbake.
Value for money.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, P7126AOmonicas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2017

Cafeen åpnet sommeren 2017 og her er det et flott mål for en søndagstur dersom du vil kombinere kultur og mat. Flere av stedets kunst- og håndverkere prater gjerne om deres produkter og stedets historie. Det er en åpen og vennlig atmosfære. I kafeen, finnes det den samme omtenksomme stil, med gjenbruks materialer som danner grunnlaget for innredningen. God plass til barna finnes i en slags "Barnelåve" i et hjørne av kafeen. Maten er frisk, velsmakende og variert. Søndagsbrunsj buffeten bugner av god saker i rikelige mengder. Enten det regner eller solen skinner, er dette et godt sted å tilbringe en rolig stund. Husk å titte inn på galleriet som er plassert i samme etasjen som kafeen.

Dato for besøk: september 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, wendhan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café Røed, så også på

 
Moss, Moss kommune
 

Har du vært i Café Røed? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din