Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
USD 180
Vis tilbud
Hotels.com
USD 189
Vis tilbud
PricelineUSD 189
eDreamsUSD 180
TravelocityUSD 189
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (279)
Filtrer anmeldelser
279 resultater
Vurdering fra reisende
126
80
46
19
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
126
80
46
19
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 279 anmeldelser
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Flott sted, hyggelig service, men utrent personale. Bør uansett prøves. Grei pris. God mat, men litt lite utvalg. Måtte flere ganger be personalet etterfylle. Til tross for visse svakheter anbefaler vi varmt et besøk.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Molthe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei Molthe.

takk for din tilbakemelding angående søndagsbuffet, dette måtte være en glipp fra vår side, så vi skal følge bedre opp at vi alltid har en velfylt buffet.

Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen

Kim Nyheim Ragnarsson, Hotelldirektør ved Hotell Refsnes Gods by Classic Norway Hotels

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Fin, rolig atmosphere . Fantastisk rom med utsikt over sjøen. Hele personalet som vi traff var utrolige hyggelige og hjelpsome Maten fenomenalt (Chef Bjørn) Og service i restauranten førsteklasses!
Fin tur område ved stranden.
Galleri F15 og Galleri Røed i nærheten.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Mairead I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Mairead.

Tusen takk for din tilbakemelding. Det er ikke noe som gjør oss mer glad enn fornøyde gjester. Våre ansatte har høy yrkesstolthet og mange har jobbet her lenge. Vår Chef Bjørn har stolthet i å alltid være på utkikk etter nye spennende lokale leverandører for vår spennende meny.
Hotellet har også 200 meter strandlinje, samt brygge med 6 gjesteplasser.

Velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen

Kim Nyheim Ragnarsson, Hotelldirektør ved Hotell Refsnes Gods by Classic Norway Hotels

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Et herskapelig og flott hotell, spennende kunst og svært imøtekommende og serviceminded ansatte som gjorde oppholdet komplett.

Anbefaler et besøk i restaurant Munch, med mange spennende retter bestående av kortreiste råvarer. Gulrotsuppe og Dådyr tartar må testes!

En morgenbad nede på stranden ble en perfekt avslutning på en utrolig fin helg.

Anbefales på det varmeste :)

Dato for oppholdet: juli 2020
Takk, frankrW4019TG
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Kjære Frank.

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi har mange ansatte som har jobbet her lenge, og har stolthet i jobben de gjør, noe vi setter stor pris på! Vår kjøkkensjef er stolt av å kunne presentere råvarer av ypperste kvalitet fra Norske og helst lokale produsenter.
På sommeren er det perfekt som du nevner å enten komme sjøveien for å legge til på vår gjestebrygge, eller ta seg ett forfriskende bad enten i havet eller vår jazzusi i bakgården.
Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Min samboer og jeg hadde en natt på flotte og ærverdige Refsnes Gods på Jeløya ved Moss. Vi ankom søndag ved lunsjtider, dagen etter at den relativt nyansattte hotelldirektøren Kim Nyheim hadde feiret sitt bryllup. Til tross for at personalet fortsatt var opptatt med opprydning etter gårsdagens festligheter, ble vi tatt godt imot og lunsjen (buffet) var både innbydende og smakfull. Akkurat passe stor med både vegetar, fisk og kjøttretter. En positiv opplevelse.

Hotellet har fortsatt sin klassiske og herskapelige stil inntakt. Med nydelige uteområder og elegant innredning. Vi bodde i en såkalt suite (rom 103 i underetasjen), som hadde en stue med sofa, TV og skrivebord, samt en soveavdeling. Eget bad som var litt lite, men stort nok for oss to. Rommet var rent, men bar preg av tidens tann. Møblene var av eik, mahogni og med en i overkant stripete sofa. Badeinnredning var enkel, og kunne trengt en oppussing. Luften på rommet var også noe tett om natten, og vi var avhengig av å ha skyvedøren åpen for å få tilgang på frisk luft. Sengene var imidlertid gode og myke.

Frokosten dagen etter ble inntatt i hagen til strålende sol. Deilig. God service med fersk kaffe fra presskanne og ferskpresset appelsinjuice. Nystekt omelett og speilegg smakte også godt. En herlig start på dagen.

Skal vi sette fingeren på noe med dette oppholdet må det være rommet. Det hadde trengt en oppsussing med litt mer stilrene møbler og hotellet bør vurdere å investere i bedre luftkvalitet på rommene.

Men ellers er Refsnes Gods fortsatt verdt et besøk. Passer kanskje best for par som vil ha fri fra barna eller godt voksne, men også barnefamilien kan ha det fint her.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, chjahr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Hei,
tusen takk for hyggelig tilbakemelding på deres opphold her på Hotel Refsnes Gods by Classic Norway Hotels. Så hyggelig at dere følte dere godt tatt imot, samt søndasbuffet fra klokken 13-18 i vår vakre restaurant Munch. Vi er stolte av å kunne servere Østfolds beste frokost buffet i vår paviljong.
Vi har rom i flere kategorier og stiler, alle våre enkelt og dobbeltrom har nyrenoverte bad (2018).
Vi vil samtidig takke for deres ærlige tilbakemeldinger og tar dette med oss videre for utviklingen av hotellet videre. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen
Kim Nyheim Ragnarsson, Hotelldirektør ved Hotel Refsnes Gods by Classic Norway Hotels.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Tok en overnatting her som vi absolutt ikke angrer på. Det er så fin en ro over hele hotellet, som gjør at man virkelig slapper av her. Spiste et fantastisk måltid i restauranten Munch, terningkast 6 på nåde måltid og service. Fikk omvisning i den fantstiske vinkjelleren anbefaler hotellet på det sterkeste og kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, tomerete
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juli 2020

Kjære Tomerete.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding! Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake senere.
Ha en fin sommer.
Med vennlig hilsen
Kim Nyheim, Hotelldirektør Refsnes Gods by Classic Norway Hotels

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser