Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 196
Vis tilbud
Booking.com
USD 187
Vis tilbud
Hotels.com
USD 196
Vis tilbud
PricelineUSD 197
eDreamsUSD 187
TravelocityUSD 196
Se alle 16 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (281)
Filtrer anmeldelser
281 resultater
Vurdering fra reisende
126
81
46
20
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
126
81
46
20
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 281 anmeldelser
Anmeldt 19. august 2020

Godset ligger på Jeløya med nydelig utsikt over fjorden. Delig hage og terrasse, hvor bobler smaker ekstra godt! Rommene er rene og veldig gode senger. Flott utsikt fra mange av de. Det er mye kunst både på rommene og i hotellet ellers, så vel verdt å ta en runde og studere det. Eneste jeg kan sette fingeren på, er at noen av personalet har en vei å gå vedr service. Blide ansikter og et "velkommen" burde være obligatorisk.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Bente B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Kjære Bente.

tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss dine tilbakemeldinger. Ta gjerne kontakt med meg direkte på kim.nyheim@refsnesgods.no for å utdype dine tilbakemeldinger på vårt personale som vi for øvrig er veldig fornøyd med:)
Ha en fin dag, og velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. august 2020

Nydelig historisk hotell med en unik kustsamling og vinkjeller.
koste oss i den nydelige hagen med utsikt utover sjøen med litt bobler i glassett før vi tok turen inn i resturanten med ett nydelig 5 retters måltid med vinpakke.
Maten og servicen var upåklagelig.
Rikelig med parkering til alle gjester.
koste oss videre ute i hagen til en vakker solnedgang for så å trekke inn og kose oss videre utover kvelden.
Nydelig frokost med godt utvalg.
Dersom du kommer med toget ligger hotellett kun en ca 10 min drosjetur unna.
De har muligheter for større og midre selskaper og tilbyr egne lokaler til det.
For mindre selskaper opp til 20 anbefaler jeg vinkjelleren for en unik opplevelse.
Velg 5 retters og aperetiff samtidig som du bestiller rom og evt en overaskelse med litt bobler på rommett ved ankomst.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, roar r
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Kjære Roar.

tusen takk for veldig hyggelig å utfyllende tilbakemelding. Vi ønsker dere gjerne velkommen tilbake både på en 5 eller 7 retters Grand meny.
Vinkjelleren er velfylt med skatter om man skulle ønske å tilbringe en helaften med venner eller familie der.

Ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Ha en fin dag!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Selskap med 18 personer har hatt en veldig vellykket tur til Refsnes. Veldig hyggelig betjening, alt på stell, svært god mat og i det hele tatt godt organisert. Hjelp til å arrangere aktiviteter også. Tipp-topp

Dato for oppholdet: august 2020
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, rolfr886
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei Rolf.
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss så god tilbakemelding! Vi håper mange fortsetter velger å holde selskaper og samlinger i månedene som kommer. Her følges NHO sine veiledere på smittevern.
Ha en fin dag, og velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Nydelig sted å overnatte i flotte omgivelser - førsteklasses mat og drikke - vi kom med egen båt og la til ved bryggen nedenfor. Kort spasertur opp til hotellet. Hadde rom i annan etasje med sjøutsikt og kommer gjerne tilbake. Hilsen Liv og Jan Tore.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, JanToreJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei Jan Tore.
tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Godt at oppholdet svarte til forventningene! Ønsker dere velkommen tilbake.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2020

Etter en avlyst utenlandsreise bestemte reisefølge og jeg oss for å ta to netter på godset. Førsteinntrykket stod til høye forventninger. Vi hadde bestilt superior rom og fikk balkong med fjordutsikt og badekåpe og tøfler i skapet. Hotellet ligger vakkert til og du kan spasere ned til fjorden. Første kvelden skulle vi ta et glass vin i baren, men vinen smakte ikke godt. Vi fikk ny vin, men heller ikke det glasset smakte. Vi fikk ikke kjøpt konjakk fordi betjeningen ikke hadde lov til å selge. Til trøst fikk jeg lov til å drikke medbrakt vin og det var en elegant løsning.
Rommene var fine, men det trekker ned at de har organisert lysene slik at du må ha lyset i gangen på hvis du skal ha på nattbordslampen. Så jeg måtte opp og skru av lyset i gangen (hovedbryter) for så å famle meg fram til sengen og håpe at jeg ikke trengte å skru på lyset i løpet av natten. At de også har klart å sette toalettet rett mot en vegg isteden for å vende det ut i baderommet gjør at dersom har litt lange ben sutter ubehagelig trangt.
Så det var noen rift i badekåpa, men alt i alt en flott hotellopplevelse.

Dato for oppholdet: august 2020
1  Takk, Ole-Fredrik E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kim Nyheim, General Manager på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2020

Hei Ole-Fredrik.
Tusen takk for din ærlige tilbakemelding. Dessverre grunnet uforutsette hendelser var det bare en lærling på 19 år på jobb i resepsjonen i 1 time på kvelden da du ønsket å kjøpe en konjakk, vi kunne selvfølgelig fått hjelp fra en annen avdeling for å servere dette. Det beklager vi.
Når det gjelder dine tilbakemeldinger på lyset på rommet så skal vi ta med oss dette videre.

Ønsker deg en fin dag.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser