Food and wine is art
Moss, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. aug. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: mai 2022
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front OfficeHotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. aug. 2022
Hei Miseenplace07,

Takk for en hyggelig anmeldelse etter deres opphold. Vi setter stor pris på det.
Velkommen tilbake ved en senere anledning.

2.7 km fra Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels
14.4 km fra Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels
Se flere hoteller i Moss
1924 av 316 anmeldelser
Anmeldt 14. august 2022 via mobile enheter

Vi har tradisjon for et årlig søskentreff med ledsagere. I år valgte vi Refsnes Gods Hotell med 3 retters meny og vinpakke. Overgikk forventninger👍
Bademulighetene ble dessverre ødelagt av utallige maneter. Ellers fant vi ikke noe å klage på!

Dato for oppholdet: august 2022
Takk, Fevtor
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Hei Fevtor,

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding.
Vi setter stor pris på å høre fra våre gjester. Så hyggelig at dere hadde deres søskentreff på Refsnes Gods.

Håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen ved en senere anledning.

Anmeldt 18. juni 2022 via mobile enheter

Refsnes Gods er det nydeligste hotell som finnes. Jeg kommer alltid tilbake hit, flere ganger i året. Nydelig beliggenhet ved sjøen, med en fantastisk utsikt og strand nedenfor. De vennligste ansatte jobber der og sørger for en fremragende stemning. Fantastisk kunst på veggene, interiøret er innbydende, hjemlig og varmt. Anbefales på det varmeste.

Takk, Unn-CM
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2022

Hei Unn-CM,

Takk for at du tok deg tiden til å skrive en tilbakemelding etter ditt opphold hos oss.
Det er så hyggelig med gjester som kommer tilbake.

Vi ønsker deg varmt velkommen ved en senere anledning.

Anmeldt 12. juni 2022 via mobile enheter

Koselig innsjekk, nydelig rom med fin utsikt.
Rolig atmosfære - veldig hyggelig betjening i nydelige omgivelser.
Flott frokost ute i den fine hagen.
Elsker at dette er et hundevennlig hotell!! Her koste vi oss!

Tusen Takk for oss - vi kommer snart tilbake:-)

Takk, Bergenbyernydeli

Hei Bergenbyernydeli,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding etter dit opphold.
Det er virkelig hyggelig å lese at vi har klart å levere, og at du sitter igjen med et så godt inntrykk av Hotell Refsnes Gods.

Takk for tilbakemelding på innsjekk, rom, atmosfære, omgivelser, frokost og ikke minst personalet.
Det setter vi stor pris på.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 5. juni 2022

10/10 - Fantastisk plass, Nydelig service og utrolig god mat. Rommene er fine (kaffien på rommene var luksus) med gode, myke senger, dyner og puter. Frokosten er noe utenom det vanlige, alt er ferskt og friskt med en nydelig utsikt, ta deg god tid her. Det er også Fine turområder og strender rett ved hotellet, perfekt for en løpetur på både morgen og kveld. Passer fint for både jobb og ferie, kanskje jeg en dag skal gifte meg her😍
Litt pricy, men i mine øyner er det verdt det.
Igjen tusen takk for meg, jeg kommer tilbake☀️

Takk, anettebknutsen
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2022

Hei anettebknutsen,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en hjertevarm tilbakemelding etter et opphold hos oss.
Det setter vi stor pris på!

Så hyggelig at du gir oss 10/10 på beliggenhet, service og mat. Dette synes vi er stor stas.
Ta gjerne kontakt med oss på telefon: 69 27 83 00 eller e-post: post@refsnesgods.no for en hyggelig bryllupsprat.

Hjertelig velkommen ved en senere anledning.

Anmeldt 29. mai 2022 via mobile enheter

Selv om hotellet er en del av vårt nabolag, så er det ikke ofte man tar seg tid til - eller tenker over - det man rusler forbi på søndagsturene. Så bestemte vi oss for å prøve 17.mai middagen på Refsnes gods, og det ble en veldig hyggelig opplevelse. Nydelig kortreist mat, ikke minst nydelig Jeløya-asparges.. Deilige viner, og i tillegg utrolig gode alkoholfrie alternativer til min partner. Lokal pære- og ferskencider smakte herlig! Flott service fikk vi også, og det mest romantiske bordet i restaurant Munch - med vakker utsikt nedover alleen til fjorden. Rolig atmosfære, vakkert, romantisk.. Vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Ranijo

Hei Ranijo,

Takk for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding etter deres besøk i Restaurant Munch.
Dette setter vi stor pris på. Det er som du sier, at man ikke nødvendigvis tenker på Refsnes Gods når en bor i nabolaget. Dere er hjertelig velkommen når som helst, kaffen står alltid klar i baren!