Ole Petter D
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. jan. 2024
Dato for oppholdet: januar 2024
Romtips: Topp turmuligheter i nærområdet! 5 min. kjøring kun til kjente kunst - og kulturopplevelser à la...
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front OfficeHotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 15. feb. 2024
Hei olepetterd2023,

Takk for besøket og for en hjertevarmt tilbakemelding.
Hotell Refsnes Gods lever for fantastiske gjesteopplevelser, og din tilbakemelding gir vårt team en fantastisk "motivasjonsboost".

Vi gleder oss allerede til å bistå med booking når dere er klare for deres 13.ende opphold.

Varmt velkommen tilbake!

13.0 km fra Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels
13.3 km fra Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels
Se flere hoteller i Moss
Anmeldt 4. november 2023

Vi deltok på Maskeradeball på Refsnes Gods i slutten av oktober - for et eventyr! Det var så vel gjennomført event, med fantastisk mat (tilpasset meg som gravid også), underholdning i mange former og naturligvis god drikke til. Vi blir alltid overrasket over hvor stille og herlig det er på rommene, selv med arrangementer pågående. Vi hadde også med oss hunden vår denne gangen, og han ble tatt godt imot, likt oss! Fantastisk frokost også, som ikke kan gå ubemerket. Vi kommer igjen, og igjen... og igjen gjerne!

Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, EllieKTV
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2023

Hei EllieKTV,

Tusen takk for en hjertevarm tilbakemelding etter maskeradeball.
Vi setter stor pris på dere som gjester, og håper å kunne ønske dere velkommen ved en senere anledning.

Anmeldt 2. august 2023

Jeg og fruen tok bryllupsreisen til Refsnes Gods og ble behandlet som gudinner. De har utrolig vakre fasiliteter, høy kvalitet på mat og drikke i kombinasjon (Restaurant Munch) og vi fikk kjøre en vakker Rolls Royce. Helt ærlig, bryllupsreise til Moss er undervurdert når Refsnes eksisterer. Vi kommer helt klart tilbake!

Romtips: Det er lett å ta kollektivt hit, bruk muligheten <3
Takk, EllieKTV
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2023

Hei EllieKTV,

Tusen takk for besøket og for en fantastisk tilbakemelding!
Så hyggelig å høre at dere valgte vårt flotte hotell i forbindelse med deres bryllupsreise.

Anmeldt 25. juli 2023 via mobile enheter

Veldig bra mat og service i restauranten.
Ulempe at det ikke er AC på rommene. En vifte gjør ikke jobben. Flokk med nyoppusset bad, men rommene må vel også tas snart? Håpet på det! Resepsjonen var ikke betjent rundt utsjekk-tid? det må vel prioriteres?

Takk, johneh618
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2023

Hei johneh618,

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding etter ditt opphold.
Vi setter stor pris på å høre fra våre gjester, slik at vi får mulighet til å forbedre vårt produkt.

Vi er helt enig med deg at det er ønskelig med ventilasjon og pusse opp hotellrommene også. Dette er en pågående prosess, som vi håper lar deg gjennomføre om ikke alt for lenge. Det er svært beklagelig at resepsjonen var ubemannet - resepsjonen skal til en hver tid være bemannet og tilgjengelig for våre gjester. Vi er lei oss for ventetid ved utsjekk.

Håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 24. juli 2023

Refsnes gods beliggenhet er så idyllisk, og det er så velstelt med flott utsikt. Atmosfæren er utrolig behagelig. Vi følte oss velkommen da vi sjekket inn. Servicen er topp fra alle medarbeidere vi hadde kontakt med! Veldig fint rom, selv om det ikke er helt nytt bad etc. Flotte offentlige rom med mye fin kunst og antikviteter. Nydelig mat og drikke! Vi virkelig storkoste oss, og vi bodde på rom 208 som hadde en god balkong med utemøbler. Vi kommer gjerne tilbake!

Takk, Ingeborg56

Hei Ingeborg56,

Tusen takk for en hjertevarm tilbakemelding. Dette setter hotellets ansatte stor pris på.

Anmeldt 27. april 2023

Vi valgte Refnes Gods for en “weekend retreat” og angrer ikke ett sekund! Rolig hotell med fantastisk utsikt og omgivelser. Hyggelig ansatter, spesielt hovmesteren IRINA som var imøtkommende og møtt oss med et stor smil i restaurangen. Du kunne se med engang hun er professjonel i jobben hennes og har mye kunnskap og erfaring innen kundeservice. Irina gjorde middagen vår en UTROLIG FANTASTISK OPPLEVELSE. Jeg hadde bursdag i tillegg, og hun klarte å overrasket oss på en fin måte: masse god mat, fine retter og vin! Vi anbefaler hotellet til alle! 10/10

Dato for oppholdet: april 2023
Takk, Olesea C
Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juni 2023

Hei 647oleseac,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding, dette settes så stor pris på!
Din hjertevarme tilbakemelding om hotellets hovmester Irina, skal videreformidles direkte til henne.
Vi er glade for å høre at bursdagsfeiring på godset var vellykket.