Eileen A
2,0 av 5 boblerAnmeldt 21. feb. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Hotell Refsnes Gods Resepsjon, Gjestetjenester/resepsjonHotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 11. mars 2024
Hej EileenA154,

Vi sätter stor pris på alla våra tillbaka meldingar. Vi jobbar ständigt med förbättringar och vill skapa den herrskapliga miljön för våra gäster. Ska ta en genomgång med de ansatta om vad som skett här, för att förbättra vår standard.

Vi hoppas ni önskar komma tillbaka till oss vid senare anledning.

Med vänliga hälsingar
        Food and drinks
        7.7 km fra Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels
        Se flere hoteller i Moss
        Anmeldt 24. januar 2024

Spiste lunsj i restauranten på hotellet. Nydelig lakserett med karamellmousse til dessert. Nydelig mat, herlig atmosfære og generelt et veldig flott hotell!
        Overnattet for en tid tilbake, kommer garantert til å sove der igjen. Sengen var så deilig, nydelig utsikt over fjorden og super frokost! Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: januar 2024
        • Reisetype: Reiste med venner
        Takk, efm1592
        Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. februar 2024

Hei efm1592,

Takk for besøket og for fantastisk tilbakemelding.
        Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 18. januar 2024

Nylig var det duket for vårt 12. (!)opphold på Hotell Refsnes Gods - denne gangen i form av en helgesamling med hele storfamilien.

Service, mat, vin og kunstsamlinger, alt i toppklasse - innhyllet av en atmosfære hvor du virkelig merker historiens sus.

Finnes det en mer unik og egenartet hotell-opplevelse i stor-Oslo-regionen? Etter vårt syn, svaret gir seg selv: "nei". I en konform kjedehotell-verden hvor det ene hotell er det andre likt er det en renspikket befrielse å komme til et sted som Refsnes Gods.

Oppsummert, det blir en klar 6` er på terningen! Sagt på en annen måte: Løp og kjøp!

Romtips: Topp turmuligheter i nærområdet! 5 min. kjøring kun til kjente kunst - og kulturopplevelser à la Røed Gård.
        Dato for oppholdet: januar 2024
        Takk, Ole Petter D

Hei olepetterd2023,

Takk for besøket og for en hjertevarmt tilbakemelding.
        Hotell Refsnes Gods lever for fantastiske gjesteopplevelser, og din tilbakemelding gir vårt team en fantastisk "motivasjonsboost".

Vi gleder oss allerede til å bistå med booking når dere er klare for deres 13.ende opphold.

Varmt velkommen tilbake!

Anmeldt 4. november 2023

Vi deltok på Maskeradeball på Refsnes Gods i slutten av oktober - for et eventyr! Det var så vel gjennomført event, med fantastisk mat (tilpasset meg som gravid også), underholdning i mange former og naturligvis god drikke til. Vi blir alltid overrasket over hvor stille og herlig det er på rommene, selv med arrangementer pågående. Vi hadde også med oss hunden vår denne gangen, og han ble tatt godt imot, likt oss! Fantastisk frokost også, som ikke kan gå ubemerket. Vi kommer igjen, og igjen... og igjen gjerne!

Dato for oppholdet: oktober 2023
        Takk, EllieKTV
        Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2023

Hei EllieKTV,

Tusen takk for en hjertevarm tilbakemelding etter maskeradeball.
        Vi setter stor pris på dere som gjester, og håper å kunne ønske dere velkommen ved en senere anledning.

Anmeldt 2. august 2023

Jeg og fruen tok bryllupsreisen til Refsnes Gods og ble behandlet som gudinner. De har utrolig vakre fasiliteter, høy kvalitet på mat og drikke i kombinasjon (Restaurant Munch) og vi fikk kjøre en vakker Rolls Royce. Helt ærlig, bryllupsreise til Moss er undervurdert når Refsnes eksisterer. Vi kommer helt klart tilbake!

Romtips: Det er lett å ta kollektivt hit, bruk muligheten <3
        Dato for oppholdet: juli 2023
        Takk, EllieKTV
        Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2023

Hei EllieKTV,

Tusen takk for besøket og for en fantastisk tilbakemelding!
        Så hyggelig å høre at dere valgte vårt flotte hotell i forbindelse med deres bryllupsreise.

Varmt velkommen tilbake ved en senere anledning.

Anmeldt 25. juli 2023 via mobile enheter

Veldig bra mat og service i restauranten.
        Ulempe at det ikke er AC på rommene. En vifte gjør ikke jobben. Flokk med nyoppusset bad, men rommene må vel også tas snart? Håpet på det! Resepsjonen var ikke betjent rundt utsjekk-tid? det må vel prioriteres?

Dato for oppholdet: juli 2023
        Takk, johneh618
        Hotell Refsnes Gods, Guest Services / Front Office på Hotell Refsnes Gods - by Classic Norway Hotels, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2023

Hei johneh618,

Takk for besøket og for at du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding etter ditt opphold.
        Vi setter stor pris på å høre fra våre gjester, slik at vi får mulighet til å forbedre vårt produkt.

Vi er helt enig med deg at det er ønskelig med ventilasjon og pusse opp hotellrommene også. Dette er en pågående prosess, som vi håper lar deg gjennomføre om ikke alt for lenge. Det er svært beklagelig at resepsjonen var ubemannet - resepsjonen skal til en hver tid være bemannet og tilgjengelig for våre gjester. Vi er lei oss for ventetid ved utsjekk.

Håper vi får muligheten til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.