Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Deilig kaffe og kaker”
Anmeldelse av Glassverket Bakeri

Glassverket Bakeri
Vurdert som nr. 1 av 1 Bakeri i Moss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Her får du nydelig kaffe og verdens beste gulrotkake! Savner et mer ordentlig og avskjermet uteområde, da ville stedet blitt besøkt mye oftere!

Dato for besøk: mai 2021
Takk, DokkenT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 10 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Supergod fersk surdeigsblings med brie og honning og sprø nylaget grov bagett med ost og skinke avsluttet med kaffe og hjemmelaget banankake- og super service- dette er veldig bra! Uteområdet hadde gjort seg med en oppgradering med litt beplantning og avskjerming mot veien. Tusen takk for oss!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 530ellenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Her har de den beste kaffen jeg har fått ute på flere år!!! Endelig ett sted det er verdt å dra til bare for å hente kaffe!! Og i tillegg har de gode bakverk. Vi har prøvd påsmurt croissant, som omvendte min samboer fra å tro at det er bare søppel til å bestille én til, sjokoladefudgekake med kaffekrem (oh my god!) og honningbolle. Ja takk, jeg tar gjerne en til - eller to. Jeg kjøpte også med hjem ett surdeigsbrød med valnøtter, og det var kjempegodt. Betjeningen er imøtekommende og hyggelige, og prisene helt ok. Dette er vårt nye kaffe sted. Jeg skal tilbake på lørdag. Det blir 3. Gang denne uka. ❤️

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, AinaE-70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. april 2020 via mobile enheter

Har vært innom her noen ganger nå.
Kjempekoselige damer og god kaffe.
Å starte søndagsmorgen her med en kopp kaffe og et kakestykke, er en god start på dagen.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, eNron09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. mai 2021
Google-oversetting

Dato for besøk: mai 2021
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Glassverket Bakeri, så også på

 
Moss, Moss kommune
 

Har du vært i Glassverket Bakeri? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.