Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra sted for en lunch dersom man har god tid.”
Anmeldelse av Cafe Brandstrup

Cafe Brandstrup
Vurdert som nr. 21 av 66 Restauranter i Moss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. oktober 2020

Menyen er ikke altfor stor, men det de har smaker veldig godt. Vi prøvde hamburgeren, elgkarbonaden og ostesmørbrød før vi tok eplekake med is, vegansk brownie og vaffel til dessert. Hyggelig service og behagelig atmosfære. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 7 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Lunsj i bakgården var tipp topp. 5 for god mat! Kommer definitivt tilbake. Godt utvalg av lunsjretter

Dato for besøk: juli 2020
Takk, SBS431
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

God mat og drikke, og enestående service. Mojitoen er den beste jeg har smakt! Perfekt sted å spise lunsj og ta seg noen øl på ettermiddagen. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, hilmasigurdardottir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2020

Var innom og spiste lunsj, veldig god avocadotoast og salat. Avslappet atmosfære og rimelig øl anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Kristin I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. april 2020 via mobile enheter

Tok turen innom, midt i pandemien og kunne nyte en god lunsj på forespørsel.
God service og hyggelig betjening, gjør at jeg absolutt kommer tilbake.
Dette var en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, eNron09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe Brandstrup, så også på

 
Moss, Moss kommune
 

Har du vært i Cafe Brandstrup? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din