“Bra sted for en lunch dersom man har god tid.”
Anmeldelse av Cafe Brandstrup - STENGT

Cafe Brandstrup
Anmeldt 4. oktober 2020

Menyen er ikke altfor stor, men det de har smaker veldig godt. Vi prøvde hamburgeren, elgkarbonaden og ostesmørbrød før vi tok eplekake med is, vegansk brownie og vaffel til dessert. Hyggelig service og behagelig atmosfære. Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, Ingeborg56

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Lunsj i bakgården var tipp topp. 5 for god mat! Kommer definitivt tilbake. Godt utvalg av lunsjretter

Takk, SBS431
Anmeldt 13. juni 2020 via mobile enheter

God mat og drikke, og enestående service. Mojitoen er den beste jeg har smakt! Perfekt sted å spise lunsj og ta seg noen øl på ettermiddagen. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, hilmasigurdardottir
Anmeldt 9. juni 2020

Var innom og spiste lunsj, veldig god avocadotoast og salat. Avslappet atmosfære og rimelig øl anbefales!

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Kristin I
Anmeldt 15. april 2020 via mobile enheter

Tok turen innom, midt i pandemien og kunne nyte en god lunsj på forespørsel.
God service og hyggelig betjening, gjør at jeg absolutt kommer tilbake.
Dette var en hyggelig opplevelse.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, eNron09