Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bursdags middag”
Anmeldelse av Tío

Tío
Bestill bord
2
ons. 27.10.
20:00
Vurdert som nr. 28 av 66 Restauranter i Moss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. august 2020

Tar 30min+ å bestille maten og det tar 60+ minutter å få maten. Også fant vi ut at maten ble sendt til feil bord. Så da tar det enda lengre tid. Men sola er ute og ølen smaker fortsatt bra. Men når maten endelig kom, så smakte den veldig bra.

Dato for besøk: august 2020
Takk, markuskY8341NX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2529 av 33 anmeldelser

Anmeldt 11. august 2020

Utrolig dyktig restaurantsjef og superhyggelige ansatte. Maten er nydelig og det er noe for alle der. Kos deg med feks. En frisk moctail med utsikt over elvebredden eller et glass vin i sofaen inne. Churros med hjemmelaget nutella til dessert er også et must hvis du skal spise middag på Tio, dette anbefaler jeg sterkt!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Matlovda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Hyggelig restaurant med mange og gode tapasretter. Godt vin utvalg på glass. Topp servering og hyggelig betjening

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, S6403PSjank
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2020

Etter pangstart og kanskje litt mye folk, og da lang ventetid, er endelig tapas-konseptet nå helt oppe og går etter pålagte corona-tiltak i starten. Har nå spist tapas småretter der to ganger, og det har vært fantastiske smaker, god service og god drikke. Gleder meg til neste gang :) Er sååå glad for å ha fått dette i Moss!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, evakristint2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig lunsjopplevelse. Fire venner møttes til lunsj og var spente etter å ha lest og hørt forskjellige anmeldelser av Tio. Vi ble mottatt av hyggelig personale og fikk velge oss et koselig bord med utsikt til fossen. Menyen var full av velkjente og fristende tapasretter og vi bestilte et utvalg av disse. Alt kom som seg hør og bør i tapasskåler og de som har fått maten servert på annen måte, burde forstått at det var gjort for å tilfredsstille myndighetenes krav til smittvernhensyn. Alle rettene var velsmakende og det var tydelig at innehaveren la mye sjel i restauranten sin. Han tok seg tid til å snakke med oss og ta imot tilbakemeldinger. Vi bestilte 12 retter til 4 personer samt brød og aioli og ble gode og mette. Vi savnet dog sangria (noe som de lovet å få inn på menyen etterhvert) og gambas/pil pil, men ble veldig fornøyd med å finne både albondigas og pimiento padron. Prisene var helt ok. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 335sirig
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tío, så også på

 
Moss, Moss kommune
 

Har du vært i Tío? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din