Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Flotte lokaler, og maten er”
Anmeldelse av Tío

Tío
Bestill bord
2
lør. 16.10.
20:00
Vurdert som nr. 23 av 66 Restauranter i Moss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Flotte lokaler, og maten er helt grei, tapas. Ikke så mye som kan gå feil. Vi var et selskap på 6 personer, som kom for en sen brunch når de åpnet kl 15. Servicen var dårlig, alt for lite og dyktige folk på jobb. Men, det tok seg opp etterhvert som stedet fylte seg opp og flere profesjonelle servitører kom på jobb. Jeg kommer tilbake, men håper at de kan satse litt mer på kvalitet på personalet.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, Trine-Lise J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 32 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020

Et flott lokale med god beliggenhet i Moss. Maten smaker veldig godt, men porsjonene er små og de varme rettene dessverre ikke varme. Da vi påpeker dette for kelneren får vi beskjed om at maten skal være lunken på TIO. Da vi skal bestille får vi beskjed om ar det ikke er mer brød igjen denne dagen, når vi er ferdig spist en time senere ser vi til vær store forundring at det serveres brød til andre gjester.
Vi satt ute en lutt forblåst kveld, og savnet et fleecepledd eller to.
Veldig hyggelig betjening

Dato for besøk: august 2020
Takk, GuideMoss
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2020

Blir godt tatt i mot, men så faller servicenivået. Må stadig jobbe aktivt for å få tak i betjeningen. Nikker, men kommer ikke. Dette holder dessverre ikke.
Beliggenheten er helt super, lokalet er flott, men...
Maten og servicen må opp for at de skal komme opp på det nivå jeg antar at de ønsker å være på.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 365gerdl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2020

Tar 30min+ å bestille maten og det tar 60+ minutter å få maten. Også fant vi ut at maten ble sendt til feil bord. Så da tar det enda lengre tid. Men sola er ute og ølen smaker fortsatt bra. Men når maten endelig kom, så smakte den veldig bra.

Dato for besøk: august 2020
Takk, markuskY8341NX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2020

Utrolig dyktig restaurantsjef og superhyggelige ansatte. Maten er nydelig og det er noe for alle der. Kos deg med feks. En frisk moctail med utsikt over elvebredden eller et glass vin i sofaen inne. Churros med hjemmelaget nutella til dessert er også et must hvis du skal spise middag på Tio, dette anbefaler jeg sterkt!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Matlovda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tío, så også på

 
Moss, Moss kommune
 

Har du vært i Tío? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din