“Autentisk Indisk mat.”
Anmeldelse av Koriander Moss

Koriander Moss
Vurdert som nr. 2 av 93 Restauranter i Moss
Anmeldt 19. august 2022 via mobile enheter

Virkelig autentisk og bra Indisk mat. Hyggelig service. Tok kanskje litt mye tid før vi fikk maten men var verdt venting. Et positivt innslag for Moss by.
Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, 734AndrewW

Anmeldt 8. august 2022 via mobile enheter

Vi er glad i Indisk mat derfor valgte vi naturligvis dette da vi var innom Moss. Det angret vi ikke på. Dette er blant den aller beste indiske maten vi har fått. Servicen var også rett og slett upåklagelig, vi kom like før stengetid men det tok de på strak arm. Anbefales virkelig på det aller sterkeste.

1  Takk, mla117
Anmeldt 6. august 2022

Jeg er godt bevandret i det indiske kjøkken, men dette var noe av det beste jeg har spist. Perfekt nan, hovedrett og utsøkt service. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, Amund B
Anmeldt 31. juli 2022 via mobile enheter

Uten tvil den beste indiske restauranten i Moss. Her får man deilige indiske retter med rause porsjoner. Betjeningen er trivelig, og prikken over i-en er at koriander nå også serverer deilig indisk øl til maten. Anbefales på det varmeste.

1  Takk, mariahM8095TZ
Anmeldt 29. juli 2022 via mobile enheter

God indisk mat og bra service. En av de beste restauranter jeg har besøkt. Anbefaler å dra dit. Vi kommer gjerne tilbake ❤️

1  Takk, Alix A

Reisende som så på Koriander Moss, så også på

Har du vært i Koriander Moss? Del dine erfaringer!