“Nydelig indisk mat.”
Anmeldelse av Koriander Moss

Koriander Moss
Vurdert som nr. 2 av 93 Restauranter i Moss
Anmeldt 21. april 2024

Utmerket mat, hyggelig betjening og god service. Anbefales! . Koriander leverer høy kvalitet både på take away og i restaurangen.

1  Takk, Ellen Irene O
Koriander Moss, Eier på Koriander Moss, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. april 2024

Hei Ellen❤️
Så hyggelig å lese alt du har skrevet og tusen takk for tiden din du tok å skrev så koselig tilbake melding😍 vi er veldig takknemlig for å ha deg som kunde💐 vi vil alti servere fersk og top kvalitetsmat til alle våre kunder😍 tusen takk igjen
Mvh
Ahmad D Dagligleder

Anmeldt 21. april 2024

Vi ble mottatt på en veldig hyggelig måte, fikk raita på bordet mens vi ventet på å bestille, kjøpte en comborett på deling med litt ekstra og alt smakte nydelig. Hyggelige ansatte. Anbefales.

1  Takk, Mammatufte
Anmeldt 18. april 2024

restaurant koriander moss er en av mine fav i hele norge. jeg har vært her flere ganger med venner og familie og alle ganger har vi vært fornøyde. og maten er helt på toppen. hyggelig ansatte og koselig atmøsfære 😍😍 anbefalles ❤️

Takk, Najibullah D
Anmeldt 8. april 2024

Vi bestilte mat til nyttårsfest fra koriander til Oslo for ca. 60personer. Vi bestilte forskjellige retter som butterchicken, lam tikka, chana masala, palak paneer, ris og nanbrød og alt smakte himmelsk godt. Fantastisk god mat og god servise. Maten var varm og nok til over 70personer. Alle på festen skrøyt av maten rettene deres. Vi kommer garantert til å bestille igjen :)

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, Neelofar O
Anmeldt 30. mars 2024 via mobile enheter

Veldig smakelig middag👌 helt fantastisk bra mat og hyggelig service🤩 vi bestilte forskjellige retter og mango lassi… ble skikkelig imponert❤️ vi kommer tilbake

Dato for besøk: mars 2024
2  Takk, Mohammad Hanif N

Reisende som så på Koriander Moss, så også på

Har du vært i Koriander Moss? Del dine erfaringer!