“Hyggelig sted og veldig god mat”
Anmeldelse av Dekka Bord

Dekka Bord
Vurdert som nr. 12 av 93 Restauranter i Moss
Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Vårt andre besøk her og nok en gang fikk vi veldig god mat. Superkoselig sted og veldig hyggelig og uformell betjening. Et av våre favorittsteder i Moss.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Ruffen72

Anmeldt 24. februar 2024 via mobile enheter

Fantastisk god mat i koselig gammeldags stil
Vu kjøpte valentine 3 retters. Mye god mat for pengene. Bra service og hadde høystol til barn 🌺👌

Dato for besøk: februar 2024
Takk, 657mette_
Anmeldt 26. august 2023 via mobile enheter

Koselig restaurant med artige retro-detaljer på bordene. Gode smaker og nydelig vin. Hyggelig og profesjonell betjening.

Dato for besøk: august 2023
Takk, 129bjarnei
Anmeldt 28. juli 2023

Alltid veldig hyggelig og oppmerksom service. Trivelig lokale, både inne og uteserveringen. Godt gjennomført og komponert meny med gode alternativer for de aller fleste. Maten er laget fra grunnen av med tydelig omtanke, veldig smakfull og gode posjonsstørrelser (du blir mett). Dette er vår favoritt og førstevalg i Moss!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, André S
Anmeldt 22. juli 2023 via mobile enheter

Så hyggelig og koselig sted.
Jeg bare ELSKER tallerknene og de små detaljene!
Er så innmari koselig her!
Jeg spiste blåskjell, og det var altså så godt! Og fries var helt PERFEKT!
Spurte om vin og fikk en så god vin at jeg smilte så mye at jeg rødmet!

Anbefaler virkelig Dekka Bord!

Eneste å trekke litt ifra på var at skriften på menyen var veldig liten, at noen av oss som brukte briller osv klarte faktisk ikke lese hva det sto..

Dato for besøk: juli 2023
Takk, ingepau

Reisende som så på Dekka Bord, så også på

Har du vært i Dekka Bord? Del dine erfaringer!