“Ut å spise på en lørdag”

Havnelageret Gastropub Moss
Vurdert som nr. 10 av 94 Restauranter i Moss
Anmeldt 21. april 2024 via mobile enheter

Flott lokale , god mat, over snittet med forskjellig drikke og hyggelig betjening. Rent og pent også.
Vi anbefaler en tur til Havnelageret👍

Dato for besøk: april 2024
Takk, henkv518

Anmeldt 17. april 2024

Var innom for første gang og ble svært positivt overrasket. Spiste en tre retter med lammeskank som hovedrett. Presentasjonen og kvaliteten var helt topp, det samme vil jeg si om servicen. Dette stedet vil jeg absolutt anbefale !

Dato for besøk: april 2024
Takk, Knut M
Anmeldt 7. mars 2024

Koselig sted, god mat - spesielt tartaren var helt fantastisk. God service. eneste å sette fingeren på er lyset. Mye lys som minner om en russisk jernbanestasjon. Helt hvitt og sterkt, men koselig med levende lys på "peishyllen". Vi hadde likt det litt mer dunkelt med varmere lysfarge.
Uansett - kan anbefales !

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Kristian1974
Anmeldt 23. februar 2024

Har tidligere vært strålende fornøyd med både mat og service hos dere. Men, et par ganger nå har servicen ikke vært så bra! Håper dette tar seg opp! 😊

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Monica N
Anmeldt 21. februar 2024

Utrolig god mat av beste restaurantkvalitet, lekkert dandert og hyggelig servert - hva mer kan en ønske seg i Moss en sur februarkveld? Vi var veldig fornøyd og kommer gjerne tilbake!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Mountain_08

Reisende som så på Havnelageret Gastropub Moss, så også på

Har du vært i Havnelageret Gastropub Moss? Del dine erfaringer!