Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
CB
Anmeldelse av Hotel Riviera
2,0 av 5 boblerAnmeldt 4. juni 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: juni 2023
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thea Kristensen, MarketingHotel Riviera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 19. juni 2023
Hei,

Tusen takk for tilbakemelding. Leit å høre at dere hadde en slik opplevelse, her må vi bare beklage. Godt å høre at dere fikk kompensasjon. Vi jobber med å bli bedre for hver dag så dette tar vi med oss videre.

Jeg håper vi får gleden av å ønske dere hjertelig velkommen ved en senere anledning!

Hilsen Thea og Team Hotel Riviera
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 716
  • Hotels.com
0.5 km fra Hotel Riviera
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 710
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 1 710
2.7 km fra Hotel Riviera
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 893
  • Hotels.com
2.9 km fra Hotel Riviera
View across the park
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 594
  • Priceline
0.6 km fra Hotel Riviera
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
  • Priceline
  • eDreams
  • Agoda.com
3.9 km fra Hotel Riviera
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 3 625
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Tripadvisor
    kr 3 625
  • Hotels.com
  • StayForLong
8.6 km fra Hotel Riviera
  • Strawberry Hotels
    kr 3 090
  • Priceline
  • eDreams
8.6 km fra Hotel Riviera
Gratis Wi-Fi
Svømmebasseng
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 781
  • Hotels.com
10.5 km fra Hotel Riviera
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
24.1 km fra Hotel Riviera
Gratis Wi-Fi
Bar/lounge
Se flere hoteller i Moss
Anmeldelser (118)
Filtrer anmeldelser
118 resultater
Vurdering fra reisende
59
14
12
22
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
59
14
12
22
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8994 av 118 anmeldelser
Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Maten var ganske god,men porsjoner var kjempe små! Jeg spisser ganske lite,men var fortsatt sulten etter salat som kostet 295,-
Betalte 1000,- for middag og ble fortsatt sultne:(
Aldri igjen! Alt er fint inne, veldig moderne
Litt lite meny og

Dato for oppholdet: mai 2023
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, monikakC7609HM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thea Kristensen, Marketing på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2023

Hei Monika,

Tusen takk for din tilbakemelding. Leit å høre at du hadde en slik opplevelse. Hotel Riviera åpnet dørene 22.mai så vi jobber hver dag om å bli bedre. Dette tar vi med oss videre, takk!

Jeg håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning!

Hilsen Team Hotel Riviera

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mai 2023 via mobile enheter

Flott hotell som overhode ikke er klart for å ta i mot gjester. Det hele virket uferdig, lite drillet personale, uferdig område både ute og inne. Ingen informasjon ved innsjekk, feil ved betaling, ikke kaldvann(!) i springen på rommet. 50 min for å få mat på restaurant! Rommet var fint, og spa avdelingen var også fin, selv om betaling på 700,- for 2 stk var vel dyrt…. Vi trodde det var inkl i overnattingen som jo er vanlig.

Romtips: Burde ikke vært åpnet enda!
Dato for oppholdet: mai 2023
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 111nils_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thea Kristensen, Marketing på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2023

Hei Nils,

Vi takker for din tilbakemelding og tar med dette videre.

Hotel Riviera åpnet dørene 22.mai og vi er i en innkjøringsfase med hensyn til våre nye ansatte og på selve bygget. Jeg beklager på det sterkeste og vi jobber naturligvis med å bli bedre for hver eneste dag.

Jeg håper å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning!

Hilsen Team Hotel Riviera

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. mai 2023

Noe av personale var helt supre. Det hele ble ødelagt av en direktør som virkelig ikke burde jobbe i servicebransjen. Hårreisende oppførsel og dette bør endres for en suksess. Ble så skuffet at jeg bare forlot hotellet uten å i det hele tatt overnatte eller prøve frokosten. Aldri igjen.

Dato for oppholdet: mai 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, sindre o
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Thea Kristensen, Marketing på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2023

Hei Sindre,

Så hyggelig å høre at noen av våre ansatte var supre. Med det sagt, leit å høre at du hadde en slik opplevelse. Vi takker for din tilbakemelding.

Mvh Team Hotel Riviera

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3 uker siden
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juni 2024
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merethe Jensen, Owner på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mai 2024 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: mai 2024
Reisetype: Reiste alene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Merethe Jensen, Owner på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1 uke siden
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser