Vi gledet oss til å besøke Riviera for enkel snacks og iskaffe i fine omgivelser en solrik dag i juni.
Kort oppsummert: De burde virkelig legge pengene i å bedre opplæring, service og kvalitet på maten, enn stadige fester og spons av influensere som i tillegg ikke merker besøket ordentlig som annonse/reklame.
Den lange tilbakemeldingen: Vakkert nydelig sted, hvor servicen er ok og maten ikke tilfredsstillende. Veldig synd, da dette kunne vært en ny perle i Moss. Vi bestilte helt enkelt surdeigsbrød med røkt smør, oliven, grillet artisjokk med aioli og iskaffe. Med andre ord, helt simpel servering tidlig på dagen med svært få andre gjester.
Det var trøbbel fra start. Den unge mannen i baren var hyggelig, men klønet veldig med å legge inn det vi hadde bestilt. Vi satte oss ned, og etter lang tid kom iskaffen. I det ene glasset med iskaffe var 1/3 av glasset kun skum. Surdeigsbrød og røkt smør til 75 kr per person var en liten brødskive med seig skorpe, og smøret var ikke imponerende. Olivenene var gode. Ventet lenge på artisjokker som vi måtte etterspørre. Disse kom omsider etter lang tid, men da var det andre vi hadde bestilt allerede spist opp. De beklaget forsinkelsen. Kjøkkenet hadde visst nok ikke mottatt bestillingen fra baren. Artisjokkene var dog veldig gode! Det ble ikke tilbudt noen rabatt / kompensasjon for veldig forsinket mat.
Totalopplevelsen er dårlig. Etter å ha vært åpne i snart 4 uker forventer vi langt mer av en så enkel bestilling. Får inntrykk av mangelfull opplæring av ansatte, dårlig kvalitet på enkle råvarer/retter, og det bør tilbys kompensasjon når all mat ikke leveres innen en gitt tid. Det er stive priser som også fører til høyere forventninger til mat, kvalitet og service.
Ser i ettertid at det er gitt flere liknende tilbakemeldinger på Tripadvisor, uten at dette har bedret seg. Kommer dessverre ikke til å anbefale stedet eller komme tilbake.