Når man booker seg inn på et helt nytt hotell så må man være forberedt på noen barnesykdommer, men her ligger det ann til mer kroniske lidelser.
Hotellet er pent og fresht, det visuelle er absolutt på plass. Men det stopper der. Ingen eller lite informasjon å oppdrive i forkant, hverken for parkering, fasiliteter eller mulighet til å booke lunsj, middag eller pool tid.
Hotellet var heller ikke ferdig, så det var feks ikke mulig å benytte balkongen på rommet (som man har betalt for), pga materialer som ikke er montert ferdig. Vi byttet rom, men det samme gjentok seg der. Det er i tillegg lite stilig å finne et glass fullt av sneiper på utsiden av balkongdøren. Heller ikke kaldt vann i springen, så blir du tørst på rommet må du benytte minibaren.
Det var ikke mulig å få lunsj på hotellet, selv om restauranten kun var halvfull, i hovedsak fra gjester som ikke bodde på hotellet. Heller ikke mulig med roomservice.
Frokosten var kaotisk og mangelfull, og hotellet bærer generelt preg av at de som er ansatt ikke er erfarne nok eller har fått god nok opplæring i å håndtere situasjoner som oppstår.
Opplever også at hotellet egentlig ikke rommer alle gjestene sine. Det meste er trangt, og skal du feks ha en god sitteplass utendørs ved poolen på taket, så må du stå først i køen. To daybeds og et par krakker representerer ikke for min del en pool club. Ganske stiv pris for en to-timers inngang også.
Pga rombytte ble det også rot ved utsjekk, noe som innebar at vi fikk ettersendt en regning uten noe underlag eller forklaring på hva og hvorfor.
Hadde gledet oss veldig, men synes ikke det var verdt pengene.
Til tross for at alle forhold ble nevnt for betjeningen på hotellet var det aldri noe tilbud om kompensasjon eller noe beklagelse. Man kan ikke bruke unnskyldingen om at hoteller er nytt for absolutt alle feil og problemer som oppstår.
Kommer nok dessverre ikke tilbake, det finnes nok av bedre alternativer i samme prisklasse.