Elisabeth S
Dato for oppholdet: oktober 2023
Thea Kristensen, MarketingHotel Riviera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 1. mars 2024
Kjære Elisabeth,

Vi beklager på det sterkeste for den forsinkede tilbakemeldingen, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss fra ditt besøk i oktober. Vi er glade for å høre at du fant dekorasjonen og innredningen delikat. Hotellsengen er virkelig et viktig møbel og det er fantastisk å høre at det er den beste hotellsengen og puten du noen gang har opplevd.

Vi er også glade for at du hadde en hyggelig opplevelse med vårt servicepersonale i resepsjonen, spaet og under pausematen i konferansedelen. Det er viktig for oss å kunne tilby en helhetlig god opplevelse for våre gjester.

Samtidig beklager vi dypt at restaurantopplevelsen ikke levde opp til forventningene. Vi tar dine kommentarer om maten og presentasjonen svært alvorlig, og ønsker å vektlegge at vi tok denne tilbakemeldingen videre i det vi leste tilbakemeldingen i oktober. Vi håper å få sjansen til å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning, slik at vi kan vise deg de forbedringene vi har gjort.

Takk igjen for din ærlige tilbakemelding!

Vennlig hilsen,
14.8 km fra Hotel Riviera
Ved stranden
Se flere hoteller i Moss
Anmeldt 16. oktober 2023 via mobile enheter

Vi besøkte hotellet en høsthelg. Hotellet er nytt med fine rom. Vi bodde i 11. etasje og hadde flott utsikt mot sjøen. Hotellet er i øvre prisklasse. Vi benyttet spa i toppetasjen. Det er inngangsbillett til det. Bilen ble parkert i kjelleren. Hotellet har en flott restaurant. Om man vil spise andre steder er det gangavstand til Moss-sentrum. Frokosten var flott. Vi opplevde litt kø på den mest populære tiden.

Romtips: Parkering i kjeller 250 kr døgnet. Gåavstand til Moss stasjon
Dato for oppholdet: oktober 2023
Takk, Erlend1973
Thea Kristensen, Marketing på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2024

Kjære Erlend,

Vi beklager dypt den forsinkede tilbakemeldingen, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss fra ditt besøk hos oss i oktober.

Det gleder oss å høre at du satt pris på de fine rommene og den fantastiske utsikten mot sjøen fra 11. etasje. Vi er glade for at du fant spa-opplevelsen tilfredsstillende.

Vårt mål er å tilby førsteklasses service, og vi er glade for å høre at du likte våre fasiliteter, inkludert den flotte restauranten. Vi tar imidlertid din tilbakemelding om køen under frokosten på det travleste tidspunktet på alvor. Dette er også noe vi har vært klar over og har forbedret i stor grad siden ditt opphold i oktober.

Takk igjen for din verdifulle tilbakemelding, og vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake igjen om ikke altfor lenge!

Med vennlig hilsen,
Team Hotel Riviera

Anmeldt 28. september 2023

Vi hadde gleden av å arrangere bryllupsfeiring for vår svigerdatter og sønn på nye Hotel Riviera i slutten av august. Hotellets selskapslokale Ocean Club med panoramautsikt til sjøen, maten, hovmester og kelnere, alt var helt perfekt! Hotellets ledelse og ansattes engasjement og løsningsorientering for å sikte at dette ble en dag gjester og brudeparet ikke kommer til å glemme satte vi utrolig pris på. Hotel Riviera leverte! Anbefales.

Dato for oppholdet: august 2023
2  Takk, scantravelerOslo
Merethe Jensen, Owner på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2024

Kjære gjest, for en herlig tilbakemelding å lese. Vi er så glade for at du er fornøyd, og at det ble en minnerik dag for deres sønn og svigerdatter. Ocean Club er et nydelig lokale, og viser seg fra sin beste side når det dekkes opp til bankett og bryllup. Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen din anbefaling, det setter vi umåtelig stor pris på. Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen tilbake til oss en dag, dere er varmt velkommen tilbake. Med dette ønsker jeg dere en fortryllende fin dag! Med vennlig hilsen Merethe & crew Riviera.

Anmeldt 14. september 2023 via mobile enheter

Jeg besøkte Riviera i anledning bursdagsfeiring med familie. Hotell Riviera bærer preg av at hver minste detalj har vært gjennom en grundig designprosess. Virkelig lekkert!
Maten var veldig god og flott dandert, men dessverre alt for små porsjoner sett opp mot prisen. Personalet var hyggelige, men virker som at det fortsatt er litt innkjørings problemer. Ikke så rart når det åpnet for kort stund siden, men dette kan bli bedre. Flott at Moss har fått er slikt sted. Jeg heier på dere!
Tusen takk for en hyggelig kveld.

Takk, TLK933
Hotel Riviera, Owner på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. oktober 2024

Kjære TLK933,

Tusen takk for en fin tilbakemelding! Så hyggelig å lese at du har trivdes hos oss. Det varmer at du liker vår røde tråd gjennom hele opplevelsen. Vi tar med oss tilbakemeldingene og vil gjøre vårt beste for åforbedre dette. Fornøyde gjester er det beste vi vet, det gjør oss så glade! Håper vi får gleden av å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss, du er varmt velkommen. Beste hilsen fra Hotel Riviera

Anmeldt 11. september 2023

Et flott forretningshotell, med ypperlige svømme-fasiliteter utenfor.
Mange valgte spa med noe i glassene, mens vi andre tok sjøen fatt.
Deilig.
Proff betjening, bra lokaler for seminarer, strålende mat.
Enkel, men veldig god frokostbuffet.

Takk, ArneBob

Kjære ArneBob,

For en herlig tilbakemelding! Så hyggelig å lese at du har trivdes hos oss. Det varmer å se at du likte de ansatte, strålende mat, lokaler og både spaet og sjøen. Fornøyde gjester er det beste vi vet, det gjør oss så glade! Håper vi får gleden av å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss, du er varmt velkommen. Beste hilsen fra Hotel Riviera

Anmeldt 9. september 2023

Veldig estetisk fint hotel, som faktisk er finere i virkeligheten! Rommet var super fresht, og vi hadde utsikt over fjorden. Stor og fin veranda med superfin utsikt. Topp spa-fasiliteter, og veldig god mat i resturanten. Alle ansatte var veldig imøtekommende og hyggelige. Frokost var variert og god, pluss at man kan spise sen frokost. Vi kommer definitivt tilbake!

Takk, Rønnaug V

Kjære r_nnaugl

For en herlig tilbakemelding! Så hyggelig å lese at du har trivdes hos oss. Det varmer å se at hotellet er bedre enn forventet, for en magi. At rommet, spaet, Brasseriet og de ansatte innfrir. Fornøyde gjester er det beste vi vet, det gjør oss så glade! Håper vi får gleden av å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss, du er varmt velkommen. Beste hilsen fra Hotel Riviera