646monae
3,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Merethe Jensen, OwnerHotel Riviera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juli 2024
Thank you so much for your lovely review, we are so glad that you are happy! We are thrilled to hear that you enjoyed our facilities, service & wine. We hope to see you visiting us again some time in the future, you are warm welcome at any time. With this I wish you a wonderful summer. Best, Merethe
0.5 km fra Hotel Riviera
24.1 km fra Hotel Riviera
Romservice
Se flere hoteller i Moss
Anmeldt 17. januar 2024

Fint, moderne og renslig hotell. Litt industriell bebyggelse rundt, men hotell i seg selv er herlig. Koselig lite spa, God mat. Hyggelig betjening. Treningsrommet var rent. Litt høy seng, men fantastisk god å ligge i. Toglinjene går bak hotellet, men jeg synes ikke dette var veldig støyende der jeg lå.

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Takk, mariejshansen
Thea Kristensen, Marketing på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2024

Hei Marie,

Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss. Det er flott å vite at du satte pris på vårt moderne og rene hotell, til tross for den industrielle bebyggelsen rundt. Vi håper å kunne ønske deg hjertelig velkommen igjen i nær fremtid!

Vennlig hilsen,

Anmeldt 14. januar 2024

Restauranten: Hotellet i seg selv er bra, men veldig dårlig restaurant på mat/kjøtt og fraværende kelner. Veldig høye priser i forhold til hva du får, satt der i 3 timer for å få servert to retter. Bo er greit, men spis et annet sted.

Takk, Passport20020192633

Kjære gjest,

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager for at opplevelsen i Brasserie Bon Vivant ikke møtte forventningene dine. Det er viktig for oss å levere en god matopplevelse med effektiv service, og vi beklager hvis vi ikke levde opp til dette under ditt besøk. Vi tar dine kommentarer på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten og servicenivået vårt. Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og vi håper på å kunne gi deg en helt annen opplevelse i nær fremtid!

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 11. januar 2024 via mobile enheter

Vi hadde konferanse og fikk servert den verste lunchen jeg har smakt. Noe kjøtt uten grønnsaker, kun 2 sukkererter og en like usmakelig dessert. Jeg spurte om jeg kunne få en salat istedenfor, men det gikk ikke. Tenker dere bør oppdatere dere på hva er sunn lunch som gir energi til resten av dagen.

Takk, Lis197

Kjære gjest,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager på det sterkeste at lunsjopplevelsen ikke levde opp til forventningene dine under konferansen. Det er viktig for oss å tilby et variert og næringsrikt utvalg av måltider som passer våre gjesters behov og preferanser. Vi tar dine kommentarer til etterretning, virkelig. Igjen, vi beklager for den skuffende opplevelsen, og vi håper å få muligheten til å endre deres opplevelse en gang i fremtiden. Hjertelig velkommen!

Venlig hilsen,

Anmeldt 16. desember 2023 via mobile enheter

Fantastisk hotell. Hyggelige ansatte, herlig rom. Gode senger og sengetøy.

God middag og en komplett og flott frokost.

Parkering i kjeller med gode plasser selv for en litt stor bil.
Vi var der i desember, og fikk ikke se den fine stranden som skal være på utsiden. Nå var den skjult av snø.

Man tenker at man ikke er i Norge, men faktisk på rivieraen når man ser på lobby, spisesal osv.

Anbefales

Dato for oppholdet: desember 2023
1  Takk, 57Bent

Kjære gjest,

Takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på dine hyggelige ord om oppholdet ditt hos oss. Det gleder oss å høre at du fant hotellet fantastisk, med hyggelig personale og herlige rom. Det er flott å vite at du nøt middagen, den flotte frokosten og parkeringsfasilitetene. Vi beklager at du ikke fikk oppleve stranden på grunn av snøen, men vi er glade for at du likte vår riviera-inspirerte atmosfære. Takk for at du anbefaler oss, og vi håper å ønske deg velkommen tilbake ved en annen anledning!

Med vennlig hilsen,

Anmeldt 9. desember 2023 via mobile enheter

Bestilte et rom til over 3000 kr for en natt. Vi var to venninner som gledet oss til å dra på spa hotell. Derfor var overraskelsen stor da vi betalte så mye og oppdaget, da vi ankom hotellet, at inngang til basseng og badstuer i øveste etasje IKKE var inkludert! Vi måtte betale 325 kr hver for å kunne benytte dette.
Da vi ankom spurte vi om hvordan det var ift til middag i restauranten. Vi fikk til svar at vi ikke trengte å bestille bord, for siden vi var gjester på hotellet, så ville vi bli prioritert med å få bord. Da vi kom ned kl 19 ble vi avvist fordi det var fullt i restauranten! Vi måtte gå i finstasen ut i snøstorm og lete etter et annet sted å spise, noe som ikke er spesielt gøy når man ikke er kjent i området.
Oppe i spa avdelingen jobbet det mange som ikke snakket norsk og som viste dårlig innstilling til å yte service til gjestene.
Rommene er kjempe fine - men hele opplevelsen drukner når det er en sånn pengekåthet av hotellet at ingenting er inkludert til tross for kjempe dyrt rom og at personale ikke snakker norsk og gir dårlig service!

Dato for oppholdet: desember 2023
1  Takk, FrequentFlier523423

Kjære gjest,

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at opplevelsen ikke levde opp til forventningene dine. Vi tar dine kommentarer på alvor, og vi vil undersøke dette nærmere internt. Vi beklager også eventuelle misforståelser angående spa-tilgang og middagsbestilling. Dette er ikke standarden vi ønsker å opprettholde. I noen av våre pakker er entré til Pool & Wellness inkludert, men i "Riviera Stay" er det kun overnatting og frokost inkludert. Dette gir også gjesten en frihet til å skreddersy egen opplevelse. Takk for at du delte dine inntrykk med oss, og vi håper å ha muligheten til å gjøre det godt igjen i fremtiden.

Hjertelig velkommen til oss!

Vennlig hilsen,