Romtips:Restauranten er åpen for hotellets gjester og besøkende, ønsker du bord et spesifikt tidspunkt,...
Merethe Jensen, Owner på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 5. juli 2024
Kjære Sivert,
Tusen takk for herlig tilbakemelding, vi er så glade for at du hadde et flott opphold hos oss. Super hyggelig at du la merke til våre fine ansatte, det setter vi umåtelig stor pris på. Håper vi får gleden av å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss, så kan du også få oppleve vårt Vibrant SPA i 14. etg. Du er varmt velkommen hit på rivieraen, når som helst. Med dette ønsker jeg deg en strålende fin sommer. Med vennlig hilsen Merethe og resten av gjengen her på Hotel Riviera.
Classy og delikat hotell. Man føler seg sett og velkommen i alle ledd. Ypperlig service. Fin frokost, hvor de og steiker omelett. René og elegante rom. Et sted for "hverdagsluksus", Og vel verdt turen. Anbefales!. Mvh Nina og Andreas. Oslo.
Dato for oppholdet: februar 2024
Spør Andreas G om Hotel Riviera
Takk, Andreas G
Merethe Jensen, Owner på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2024
Kjære Nina og Andreas,
For en nydelig tilbakemelding, tusen takk for herlige ord! Glade gjester gir glade medarbeidere, så dette er vinn vinn for alle parter. Vi er så glade for at vi kunne bidra til deres egen hverdagsluksus. Håper vi får muligheten til å ønske dere velkommen tilbake til oss en dag, dere er varmt velkommen. Med dette ønsker jeg dere en magisk fin sommer, og på gjensyn her på rivieraen. Med vennlig hilsen Merethe
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi dro for spa, men størst inntrykk gjorde restauranten. For en service og god kunnskap om alt fra vin til allergener. Femstjerners🤩🤩🤩🤩🤩. Servicen var god i resepsjonen også og fine rom. Veldig fornøyd
Dato for oppholdet: februar 2024
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør 646monae om Hotel Riviera
Takk, 646monae
Thank you so much for your lovely review, we are so glad that you are happy! We are thrilled to hear that you enjoyed our facilities, service & wine. We hope to see you visiting us again some time in the future, you are warm welcome at any time. With this I wish you a wonderful summer. Best, Merethe
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Fint, moderne og renslig hotell. Litt industriell bebyggelse rundt, men hotell i seg selv er herlig. Koselig lite spa, God mat. Hyggelig betjening. Treningsrommet var rent. Litt høy seng, men fantastisk god å ligge i. Toglinjene går bak hotellet, men jeg synes ikke dette var veldig støyende der jeg lå.
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Spør mariejshansen om Hotel Riviera
Takk, mariejshansen
Thea Kristensen, Marketing på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. mars 2024
Hei Marie,
Tusen hjertelig takk for tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du likte oppholdet ditt hos oss. Det er flott å vite at du satte pris på vårt moderne og rene hotell, til tross for den industrielle bebyggelsen rundt. Vi håper å kunne ønske deg hjertelig velkommen igjen i nær fremtid!
Vennlig hilsen, Team Hotel Riviera
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Restauranten: Hotellet i seg selv er bra, men veldig dårlig restaurant på mat/kjøtt og fraværende kelner. Veldig høye priser i forhold til hva du får, satt der i 3 timer for å få servert to retter. Bo er greit, men spis et annet sted.
Spør Passport20020192633 om Hotel Riviera
Takk, Passport20020192633
Kjære gjest,
Tusen takk for din tilbakemelding. Vi beklager for at opplevelsen i Brasserie Bon Vivant ikke møtte forventningene dine. Det er viktig for oss å levere en god matopplevelse med effektiv service, og vi beklager hvis vi ikke levde opp til dette under ditt besøk. Vi tar dine kommentarer på alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre kvaliteten og servicenivået vårt. Vi setter pris på tilbakemeldingen din, og vi håper på å kunne gi deg en helt annen opplevelse i nær fremtid!
Med vennlig hilsen, Team Hotel Riviera
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Vi hadde konferanse og fikk servert den verste lunchen jeg har smakt. Noe kjøtt uten grønnsaker, kun 2 sukkererter og en like usmakelig dessert. Jeg spurte om jeg kunne få en salat istedenfor, men det gikk ikke. Tenker dere bør oppdatere dere på hva er sunn lunch som gir energi til resten av dagen.
Spør Lis197 om Hotel Riviera
Takk, Lis197
Kjære gjest,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager på det sterkeste at lunsjopplevelsen ikke levde opp til forventningene dine under konferansen. Det er viktig for oss å tilby et variert og næringsrikt utvalg av måltider som passer våre gjesters behov og preferanser. Vi tar dine kommentarer til etterretning, virkelig. Igjen, vi beklager for den skuffende opplevelsen, og vi håper å få muligheten til å endre deres opplevelse en gang i fremtiden. Hjertelig velkommen!
Venlig hilsen, Team Hotel Riviera