Monica N
Anmeldelse av Hotel Riviera
5,0 av 5 boblerAnmeldt 9. apr. 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Be om rom med balkong
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Merethe Jensen, OwnerHotel Riviera, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. mai 2024
Kjære L315AKmonican, For en herlig tilbakemelding å lese, vi er så glade for at du er fornøyd! Glade gjester gir glade medarbeidere, så dette er vinn vinn for alle parter. Veldig hyggelig at du legger merke til atmosfære, duft, god mat og ikke minst våre fine medarbeidere. Det varmer at vi klarer å etterleve den opplevelsen vi etterstreber hver eneste dag. Håper virkelig vi får gleden av å kunne ønske dere velkommen tilbake til oss en dag, dere er varmt velkommen uansett om det blir stay & vacay, business, pleasure eller en herlig liten day break. Mulighetene er mange, dere er hjertelig velkommen når som helst. Med dette ønsker jeg dere en vidunderlig vår og sommer! Med vennlig hilsen Merethe & resten av Crew Riviera
0.5 km fra Hotel Riviera
9.9 km fra Hotel Riviera
10.5 km fra Hotel Riviera
Se flere hoteller i Moss
Anmeldt 9. april 2024 via mobile enheter

Her er det gøy å være gjest! Flott beliggenhet ved Mossefossens utløp, der vårflommen buldrer forbi de store balkongene, som mange av rommene har ut mot elva. Det skapes en helt spesiell stemning her vi sitter omgitt av jernbane, industri, nyoppført bebyggelse og det flotte Mossesundet. I tussmørket, morgen og kveld, gir disse rammene en eventyrlig atmosfære der vi nyter utsikten fra velværeavdelingen i øverste etasje. Muligheten man har for å benytte bassenget og saunaene fra klokken 07 på morgenene er unik og verdifull!

Dato for oppholdet: april 2024
1  Takk, losalex2233
Merethe Jensen, Owner på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2024

Kjære Losalex2233, For en herlig tilbakemelding å lese. Vi er så glade for at du ser det vakre i vår nydelige miks av det indistruelle, møllebyen, elva, Verket, sjø, hav og land. Veldig hyggelig at du fikk tid til en vidunderlig morgenstund i vårt Vibrant SPA, det gir ro i kropp og sjel og den perfekte start på dagen før frokost. Håper våre veier møtes igjen, og at vi får gleden av å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss en dag. Du er varmt velkommen. Med dette ønsker jeg deg en nydelig vår og sommer! Med vennlig hilsen Merethe & resten av Crew Riviera

Anmeldt 2. april 2024

Hadde med en gruppe på 12 på fra bedriften for å feire oss selv med Spa, god mat og drikke. Været var dessverre ikke på vår side den helgen men det lot ikke være med sommerglede og riviera vibber allikevel. Fikk tett oppfølging av de ansvarlige og alt gikk knirkefritt! Anbefales til alle bedrifter og større grupper!

Takk, JoacimG2

Kjære JoacimG2, Tusen takk for din nydelige tilbakemelding, det setter vi umåtelig stor pris på. Så hyggelig at vi klarte å skape solskinn inne på en gråværsdag, det gleder oss at vi klarer å skape den magiske Riviera følelsen vi etterstreber hver eneste dag. Takk igjen for din tid og anbefalninger, håper virkelig vi får gleden av å kunne ønske deg og dere velkommen tilbake til oss en dag. Du er varmt velkommen, i mellomtiden ønsker jeg deg en magisk vår og sommer! Beste hilsen fra Merethe og resten av Crew Riviera

Anmeldt 31. mars 2024 via mobile enheter

Fantastisk familieweekend. Vi hadde connection room, delikat og rene rom. Lekre farger og design. Deilig frokost som virket hjemmelaget. Ingenting manglet. Benyttet oss av Spa avdelingen, som ikke er av de største, men dekket vårt behov. Hyggelig betjening og flotte fellesområder. Litt treg servering i restauranten, men plaster på såret var gratis kaffe latte. Totalt en hyggelig opplevelse og vi kommer nok tilbake til sommeren da hotellet har egen sand-strand, volleyballbane og fine terrasser med servering.

Takk, 658marieluiser
Merethe Jensen, Owner på Hotel Riviera, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juli 2024

For en herlig tilbakemelding å lese, nå ble vi veldig glade! Så hyggelig at du er fornøyd, og at du setter pris på våre fasiliteter.
Supert med konkret feedback som vi kan fokusere på for en enda bedre gjestreise i tiden fremover, og glad for at latten smakte. Håper våre veier møtes igjen en dag, du er varmt velkommen tilbake til oss når som helst. Med dette ønsker jeg deg en fortsatt nydelig sommer, og på gjensyn her hos oss på Hotel Riviera. Beste hilsen fra Merethe og resten av gjengen her på Rivieraen her i Moss

Anmeldt 8. mars 2024

Flott hotell med nydelig mat og topp service fra vi kom til vi reiste. Fin spa avdeling. Hotellet var rent og ryddig. Fint rom med balkong og utsikt. Møterom var godt egnet for formålet. Området rundt er under utbygging og oppgradering, men var ikke til hinder for vårt opphold.

Takk, Marianne B

Tusen hjertelig takk for herlig og ærlig tilbakemelding. Vi er så glade for at du hadde et flott opphold hos oss. Veldig hyggelig at du satte pris på våre fasiliteter og våre fine ansatte, det setter vi enormt stor pris på. Håper vi får gleden av å kunne ønske deg velkommen tilbake til oss en dag i fremtiden, du er varmt velkommen. Med dette ønsker jeg deg en nydelig sommer. Beste hilsen fra Merethe og Crew Riviera

Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Meget vennlige og smilende ansatte. Enten i resepsjon eller i resturant. Hadde på forhånd hørt at de har hatt utfordringer i resturant. Men den service og mat vi fikk var nydelig. Spiste Boulabaise og den smakte meget bra. Servitøren var meget dyktig. Blir nok mitt faste Moss hotel.

Dato for oppholdet: februar 2024
Takk, Trygvereka

For en herlig tilbakemelding, vi er så glade for at du er fornøyd. Jeg skal bringe det videre til våre fantastiske ansatte, de vil bli så glade! Veldig hyggelig at du likte maten i Brasseriet Bon Vivant, det setter vi umåtelig stor pris på. Du er hjertelig velkommen tilbake til oss når som helst. Håper våre veier møtes igjen en dag. Nyt sol & sommer, og på gjensyn! Med vennlig hilsen Merethe og resten av Crew Riviera