VacationOslo
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel Riviera
3,0 av 5 boblerAnmeldt 14. aug. 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2024
Romtips: Velg et rom bort fra toglinjen, om du vil sove.
3.9 km fra Hotel Riviera
12.3 km fra Hotel Riviera
24.1 km fra Hotel Riviera
Se flere hoteller i Moss
Anmeldt 3. august 2024 via mobile enheter

Et herlig hotellopphold fra begynnelse til slutt! Dyktige og imøtekommende resepsjonister yter svært god service, og bistår på alle måter for å passe på at vi får nok et strålende opphold her inne i det vakre Mossesundet. Flotte og engasjerte servitører i restauranten setter gjestene i fokus og leverer matopplevelser på en morsom og vennlig måte. Delikate rom, uansett kategori, med utsikt i ulike retninger, gir et variert og stemningsfullt inntrykk av området. En velværeavdeling, der de ansatte legger alt til rette for et minneverdig og romantisk opphold i øverste etasje, er vel verdt et besøk. Her kunne vi nyte morgensolens varmende stråler i utebassenget, og runde av en hektisk dag der den samme solen senker seg bak Jeløya sent på kvelden. Dette gir oss den unike Rivierafølelsen i Moss!

Takk, losalex2233
Anmeldt 2. august 2024

Første dagen vi kom så hadde vi sett for oss strandutsikt å kos å hygge, men da vi på impuls bestilte rom å ikke leste så nøye på rombeskrivelsen så fikk vi et sjokk. Vi ble satt på industrisiden med masse bråk hele døgnet og eneste utsikten vi hadde var noen siloer og tankbåt å se på og sluket på badet var pottetett så det gikk ikke å dusje engang uten at hele rommet var fullt av vann Ikke den romantiske starten vi så for oss, dette var også vår første tur alene på mange år uten barna. så vi ble veldig skuffet. Gikk rett ned til lobbyen for å bytte rom, men vi måtte komme igjen dagen etterpå for å se om åssen det kunne la seg gjøre. Utover neste dag fikk vi byttet til stor glede for kona og meg og fikk 1 natt på andre siden og endelig fikk vi få den stemningen vi hadde sett for oss og kunne senke skuldrene. Utenom det så er det en veldig god stemning på hotellet og ordentlig gjennomført, frokosten var knallgod og wellness avdelingen var upåklagelig. Det var akkurat det vi trengte for å lade opp batteriene før jobb og hverdag

Takk, Escape09558613850
Anmeldt 31. juli 2024

Innsjekk kl 15, men rommet ikke klart før kl 16. Ventet i resepsjonen og kjøpte oss et glass vin av en særdeles uinteressert bartender. Ocean Front Premium rommet i 7. Etg var flott. Hadde en slot for å bruke “bassenget”, da var det veldig mye folk der, så det ble ikke lange tiden der oppe. Gjorde oss klar til en sen middag, den var smakfull, men aperitifen kom samtidig med middagen. Frokosten hadde et bra utvalg, men med så mye folk det var denne weekenden, så var ikke oppsettet for frokost ideelt.

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, Torunska
Anmeldt 28. juli 2024

Dyr parkering, men flere å velge i området.
Ingen parkeringsdeal tilknyttet hotellet. Hotellet ligger bortgjemt og det var vanskelig å finne frem.

Hyggelig og serviceinstillt personell i resepsjonen. Fine rom (vi betalte mer for et sunset-rom). Veldig god seng, men dobbeltdyne er ikke særlig alright for god søvn. Når vi spurte om ekstra dyne var alle dyner gitt ut. Dette er veldig kjedelig når hotellet tilbyr ekstra dyne/enkeltdyner (mot avgift).

I restauranten ble vi oversett av skravlende stab, og det tok tid før vi ble tatt imot. Når vi fikk bordet manglet vi meny. Underveis sjekket ikke servitøren med oss hvordan det gikk eller om maten smakte. (Det var få folk i restauranten). Vi kjøpte «steak and fries» hvor over halve biffen var fettklumper som ikke kunne spises. Fordi ingen sjekket status underveis ventet vi med å klage på maten til det ble ryddet av bordet. Problemet ble løst med beklagelse, og vi slapp å betale for retten. Skal likevel ikke si at det fristet å gå tilbake. Det er dårlig utvalg av retter på menyen, samt at de er svært dyre. Vi endte med å spise på naborestaurantene Underverket og Havnelageret de neste dagene, som begge var helt topp, både på service, pris og deilig mat. Fokostbuffeten på hotellet var ganske trang/liten, og på tross av flere på jobb gikk det tomt for litt av hvert underveis i frokosten uten påfyll med en gang. Frokosten var vanlig, men god.

Wellness avdelingen er fin, men mindre enn man tror. Hyggelig med utebasseng, men så fort sola titter frem blir det ganske trangt i bassenget. Gymmen er bra, men også ganske enkel.

I et siste forsøk i restauranten ble vi servert et forsøk på en latte. Dette ble heller en kaffe med en god dæsj skum til 70kr.

Både i restauranten og i wellness avdelingen er det krav om at man booker tid. Likevel er det ingen som tar deg imot og sjekker bookingen din / holder styr på hvem som kommer til de ulike tidene. Dette oppleves veldig halvveis, og det blir lett å bare ta seg til rette fordi bookingen ikke ser ut til å bety noe. Det er stort sett også veldig hyggelig på hotellene hvor man blir møtt av hovmester/stab på vei inn dit man skal.

Alt i alt var opplevelsen av hotellet bra, men for oss har hotellets restaurant og helhet veldig mye å si når man bruker såpass mye penger på «staycation».

Takk, Marte E
Anmeldt 25. juli 2024 via mobile enheter

Veldig fint hotell, men dårligste resepsjonisten jeg har møtt på.

Da vi ankom hotellet ble vi gitt romnøkkel og gledet oss til en avslappende helg som par. Det første som møtte oss var at hotellrommet ganske tydelig ikke var støvsugd. Jeg prøvde å gå ned igjen for å informere om dette, og lurte på om jeg kunne få se på et annet rom. Jeg fikk beskjed om at det andre rommet var vegg i vegg, og så helt likt ut. Jeg var likevel fast bestemt på å få se, i tilfelle dette var bedre vasket. Dette rommet var verre og her var det en del hybelkaniner. Resepsjonisten ville ikke være med inn på rommet for å se hva jeg mente, men sto i døra og var klart oppgitt over meg. Jeg fikk høre at «dette er det vi har.» og «litt støv er ikke til å unngå».
Generelt svarte hun frekt og var ikke serviceinnstilt i det hele tatt.

Jeg syntes det er synd at når man betaler over 6000kr for to netter på hotel riviera, så kan man tydeligvis "forvente" litt hybelkaniner her og der. Mulig jeg er for nøye på å ha det rent, men her hadde det hvert fall vært hyggelig med en beklagelse eller et tilbud om å støvsuge på nytt. Jeg fikk følelsen av at det var jeg som var til bry, og en irriterende gjest, før vi i det hele tatt hadde vært der i 1 time.
Denne opplevelsen ødela egentlig hele oppholdet, og vi vil ikke komme tilbake.

Hotellet har ikke room service, som er greit å informere om, da det står at de har det på booking.com, og generelt ville vært forventet på et så dyrt hotell.

Utenom dette var personalet i restauranten veldig hyggelige, frokosten god og sengene fantastiske.

Takk, Amalie Sofie J