“Nydelig tyrkisk mat, hyggelig atmosfære!”
Anmeldelse av Middelhavets Kjøkken

Middelhavets Kjøkken
Vurdert som nr. 10 av 92 Restauranter i Moss
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Stedet ligger på Jeløya, man kan parkere bak bygget. Ligger rett ved en trafikert gate, men det er god støydemping. Kan være lurt ånsette segg litt inn i bygget på vinteren da vindusflatene kan være kalde.

Det er bilder av maten i menyen, noe som gjør det lettere å bestemme seg for hva man vil ha.

Vi lot kokken bestemme og fikk en fantastisk rett servert. Dette for bare 400,- pluss drikke for to personer.

Anbefaler å prøve tyrkisk te også hvis man ikke har prøvd dette før.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, CibusDiligitis

1923 av 83 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2018

I den utrolig tørre sommeren vi har hatt har det ikke vært noe særlig å grille på stranda. Takeaway til stranda på den andre side har vært ypperlig. Middelhavets kjøkken har god, rimelig mat og jeg fikk te mens jeg ventet :) Annbefales!

Dato for besøk: august 2018
Takk, victoria charlo... h
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig Tyrkisk mat, jeg har spist flere ganger, både pizza, gryter og grillretter. Rikelig med mat, gode priser, god service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2018
Takk, reidunb2018
Anmeldt 28. august 2018

Besøker denne restauranten fra tid til annen og blir sjelden skuffet.
Gode priser, store porsjoner og ikke minst god mat.
Men jeg savner tyrkisk kaffe, det er å foretrekke fremfor overpriset traktekaffe.
Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, eNron09
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Er her med jevne mellomrom og jeg har alltid vært fornøyd med maten. smakfullt og rimelig.
Ventetiden er helt innenfor og det pleier være god/romslig plass.

Dato for besøk: april 2018
Takk, renk8281

Reisende som så på Middelhavets Kjøkken, så også på

Moss, Moss kommune

Har du vært i Middelhavets Kjøkken? Del dine erfaringer!