Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig tyrkisk mat, hyggelig atmosfære!”
Anmeldelse av Middelhavets Kjøkken

Middelhavets Kjøkken
Vurdert som nr. 10 av 67 Restauranter i Moss
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Stedet ligger på Jeløya, man kan parkere bak bygget. Ligger rett ved en trafikert gate, men det er god støydemping. Kan være lurt ånsette segg litt inn i bygget på vinteren da vindusflatene kan være kalde.

Det er bilder av maten i menyen, noe som gjør det lettere å bestemme seg for hva man vil ha.

Vi lot kokken bestemme og fikk en fantastisk rett servert. Dette for bare 400,- pluss drikke for to personer.

Anbefaler å prøve tyrkisk te også hvis man ikke har prøvd dette før.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, CibusDiligitis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1317 av 77 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2018

I den utrolig tørre sommeren vi har hatt har det ikke vært noe særlig å grille på stranda. Takeaway til stranda på den andre side har vært ypperlig. Middelhavets kjøkken har god, rimelig mat og jeg fikk te mens jeg ventet :) Annbefales!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, victoriachorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Nydelig Tyrkisk mat, jeg har spist flere ganger, både pizza, gryter og grillretter. Rikelig med mat, gode priser, god service og hyggelig betjening.

Dato for besøk: september 2018
Takk, reidunb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2018

Besøker denne restauranten fra tid til annen og blir sjelden skuffet.
Gode priser, store porsjoner og ikke minst god mat.
Men jeg savner tyrkisk kaffe, det er å foretrekke fremfor overpriset traktekaffe.
Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, eNron09
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Er her med jevne mellomrom og jeg har alltid vært fornøyd med maten. smakfullt og rimelig.
Ventetiden er helt innenfor og det pleier være god/romslig plass.

Dato for besøk: april 2018
Takk, renk8281
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Middelhavets Kjøkken, så også på

 

Har du vært i Middelhavets Kjøkken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din