Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kebab”
Anmeldelse av Pizzeria Campino

Pizzeria Campino
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Moss
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering
Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Beste kebaben jeg har smakt på langt tid. Alt var perfekt med den. Kjøttet var nydelig. Man kan ikke kjøpe uten dressing for den blir next level med den. Kebabrulle med pommes anbefales

Dato for besøk: januar 2019
Takk, hermyjohnsenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (81)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 81 anmeldelser

Anmeldt 6. oktober 2018

Campino serverer vomfyll etter byen har stengt. Kebaben er helt ok men vi har bedre shapper i byen. De som jobber der er hyggelige og effektive!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, victoriachorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2018 via mobile enheter

Vi ville ha to kebabruller, hadde ikke forhåndsbestilt. Rullene lagde de med en gang. Rullene var store, med mye kjøtt i. Veldig gode.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, lenesav
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2018

Dette er stedet for en kebabrull sånn litt sent på kvelden. Helt grei mat til en helt grei pris. Det beste er at kebabrullen kommer i løpet av få minutter. Hyggelige folk bak disken som ikke lar seg stresse av at det er mange kunder i butikken.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, matsp2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Rask levering av pizza. Ypperlig når man har dårlig tid og trenger mat raskt. Smaker godt også, kan anbefales. Kebab pizza er vel den pizzaen som vi bestiller mest, passer for store og små.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Espen A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzeria Campino, så også på

 

Har du vært i Pizzeria Campino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din