Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Fint sted å rusle rundt

Fin gård med litt forskjellig å by på. Bilder, Kjeramikk, mat, klær, glass. Et fint sted å rusle... les mer

Anmeldt 31. juli 2020
andrehaeraas
,
Fagerstrand, Norge
Koselig

Røed gård har mange små og koselige utsalgssteder som selger håndlaget ting og tang. Alt fra... les mer

Anmeldt 24. november 2018
osonder
,
Moss, Norge
via mobile enheter
Les alle 42 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Moss
fra USD 12,40
Mer informasjon
Vikingplaneten
50 anmeldelser
fra USD 23,66
Mer informasjon
fra USD 14,47
Mer informasjon
fra USD 82,15
Mer informasjon
Anmeldelser (42)
Filtrer anmeldelser
42 resultater
Vurdering fra reisende
16
19
5
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
16
19
5
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 42 anmeldelser
Anmeldt 31. juli 2020

Fin gård med litt forskjellig å by på. Bilder, Kjeramikk, mat, klær, glass. Et fint sted å rusle rundt å kikke.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, andrehaeraas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2019 via mobile enheter

Vi feiret en 50-årsdag i hovedhuset på Røed gård. Svært hyggelig samarbeid og ivaretakelse av eier Hans Torer Mamen. Han laget en fantastisk nydelig buffe med lokal mat av råvarer fra Jeløy! Hovedhuset gav en god ramme for selskapet. Alle gjestene skrøt av maten, huset og vertskapet. Er du på jakt etter et selskapslokale med sjel, er dette det perfekte stedet!

Dato for opplevelse: september 2019
1  Takk, Catarina S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2018

Jeg var her på julemarked. De har flere hus med utstilling og salg av brukskusnst, glassblåsing, keramikk, strikkede ullklær og my annet spennende.

Dato for opplevelse: desember 2018
2  Takk, reidun136
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Røed gård har mange små og koselige utsalgssteder som selger håndlaget ting og tang. Alt fra tekstiler til glass og keramikk. Stor cafe i 2. Etg.

Dato for opplevelse: november 2018
Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Idyllisk sted m flott utstilling av bilder på galleriet , spennende butikker i første etasje og ikke minst en veldig koselig kafé i 2 etage. Absolutt vel verd et besøk.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, MonicaThereseL
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser