Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Opplevelserikt”
Anmeldelse av Galleri F15

Galleri F15
Vurdert som nr. 3 av 23 ting å gjøre i Moss
Flere attraksjonsdetaljer
Attraksjonsdetaljer
Eierbeskrivelse: Punkt Ø - Galleri F 15 Galleri F 15 viser skiftende utstillinger med fokus på norsk, nordisk og internasjonal samtidskunst. Galleriet er lokalisert på Alby gård på en av Oslofjordens aller vakreste tomter. Som utfartssted er Galleri F 15 unikt og et intellektuelt pustehull for nyskapende, grenseoverskridende kunst i kombinasjon med historisk parkanlegg, kulturhistorisk landskap, løvskog, strand og sjø. Opprettet i 1966. Galleri F 15 er en av Punkt Øs hovedarenaer for den nordiske biennalen MOMENTUM. Formidling Galleri F 15 tilbyr omvisninger, kurs og kulturaktiviteter og fokuserer særlig på kunstformidling til barn og unge. Omvisning søndager kl. 14.00 Kunstkvarteret tirsdager kl. 13.00 Åpningstider: Mandag – søndag 11.00-17.00 Inngang: kr 40,- fri entré søndager. Barn gratis. Adresse: Alby gård, Jeløy Poststed: 1510 Moss  
Anmeldt 1. august 2017

Anbefaler å ta turen innom dette galleriet og ta seg til til å se på omgivelsene og ta en godbit på cafeen. Atmosfæren er fantastisk. Egner seg ypperlig for de som ønsker å slappe av i fred og ro.

Dato for opplevelse: september 2016
1  Takk, LadyDitteYven
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (62)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
Filtrer

812 av 62 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2017 via mobile enheter

Kjempekoselig sted med helt vidunderlig utsikt. Knallfint turområde, Anbefaler Albys egne kringle med krem. Den er helt fantastisk :)

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, Siân R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mai 2017

Er man interessert i kunst så er dette stedet man skal besøke, men vil man bare ta en søndagstur i naturskjønne omgivelser eller sette seg ned med en kaffekopp og en bit av "den verdensberømte" albykringla, da er man også velkommen hit.

Er været fint så er det stort sett alltid stapp fullt av blide og hyggelige turgjengere og barn som løper rundt og leker med hverandre.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Richard M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. april 2017

Utrolig bra mat i hyggelige omgivelser. Om du ønsker en god kopp kaffe eller lunsj, er dette stedet du godt kan sette deg ned og ta en pust i bakken. Hjemmelaget bakverk, gode salater eller suppe. Absolutt å anbefale.

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, Ragnhild R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Les flere anmeldelser
Anmeldt 8. januar 2017

Det er alltid spennende å se på utstillingene på Galleri F15. Galleriet er landskjent for sine utstillinger og de er svært aktuelle og ofte debattskapende.
Kafeen er også godt besøkt, både av gallerigjester og turgåere til området. Perfekt for en søndagstur, men da må du regne med en del kø.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Galleri F15, så også på

Moss, Moss kommune
Moss, Moss kommune
 

Har du vært i Galleri F15? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din