Lunsjpause i flott turterreng

Anmeldt 10. mars 2020
Mossekraake
Galleri F15 er flott plassert i landskapsvernområdet på Jeløya.

Anmeldt 26. juli 2019
Lasse C
Sandvika, Norge

Anmeldt 10. mars 2020

Fantastisk sted, særlig når man kan sitte ute. God mat til både store og små og jeg er stor fan av Albykringla. Med softis på er den et måltid i seg selv. Dette er et sted jeg må tilbake til flere ganger hvert år.

Dato for opplevelse: februar 2020
Takk, Mossekraake
Anmeldt 27. oktober 2019

Trist meny og enda tristere mat.. Er dette en kafe som Galleri F15 kan være bekjent av? Her er det mye å gå på. Nei dette gjør vi ikke igjen

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, may s
Anmeldt 26. juli 2019

Kunstgalleri med moderne kunst, men det beste med stedet er beliggenheten. Omgitt av en nydelig park med store, gamle trær. Hyggelig kafè,

Dato for opplevelse: juli 2019
3  Takk, Lasse C
Anmeldt 26. februar 2019 via mobile enheter

Fine utstillingslokaler, i lokaliteter som i seg selv byr på fryd for synet, som kakkelovnen og utsikten til vannet. Kafeteriaen fristet med gode dufter og alt fra varm mat og supper, til gode kaker og Albykringla - med softis. Vi valgte litt forskjellig og alle var fornøyde med valgene sine. Gode porsjoner, men 2 hadde gjemt plass til kringla og god kaffe. Vi var også innom butikkene og handlet med kunstkrus i den ene og kanelmandler mm i den andre. Fint turterreng.

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, Enmth
Anmeldt 16. januar 2019

Opplevelsen på Galleriet kommer av hvilken utstilling det er og hva du liker.
Spisestedet er en hyggelig plass, ved pent vær en fin og hyggelig ute plass.
Spisestedet er også berømt for Alby-kringlen. Du kan få kaffe og kringle, eller lunsj, eller ønsker du middag.
Kan leie selskapslokaler der.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Greta O