Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende”
Anmeldelse av Ming Restaurant

Ming Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 72 Restauranter i Moss
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Bestille crispy duck, var ikke noe crispy med den. Dvask og full av fett. Diskuterte frem og tilbake med hun ene som jobbet der om hvilken av 2 scampi forretter jeg skulle velge og valgte en som var innbakt. Det viste seg å være mange bitte små reker fra en lakeboks inni. Når jeg konfronterte hun sa hun at den andre retten var scampi, vel vitende om at det sto scampi på menyen på den retten jeg valgte og at det var scampi jeg etterspurte før jeg bestilte.
Betalte ikke for lakereke-retten!

Dato for besøk: november 2018
Takk, SiriHoffa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (263)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

6367 av 263 anmeldelser

Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Dessverre så ble dette besøket det siste. Har vært her mange ganger, men det blir med denne. Chrispy duck, var noen andebiter skjært opp og varmet opp igjen i stekepannen. Var ingenting chrispy eller «fersk» med den! Vårrullen var smakløs, og oljen den var stekt i var nok brukt for lenge :(
De som var SÅÅ flinke og gode på smak når de startet opp... synd.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 992mariannep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. november 2018

Har spist her noen ganger. God service. Variert meny.Nydelig hummer og kamskjell er kanskje favoritt, men hjort er også bra.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, finnebraatenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Var med venner spiste litt forskjellig kamskjell Peking and og god vin. Kan anbefales. Super betjening og veldig god service.

Dato for besøk: september 2018
Takk, torfinne2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Helt klart den beste kinamaten i Moss. Litt dyrt men har alltid fått god mat og service her. Tilbyr take-away raskt og effektivt.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Elisabeth J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Ming Restaurant, så også på

 

Har du vært i Ming Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.