“Ikke imponert”

Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Jeg var innom og bestilte take away.
Bestilte det enkleste en kan få av kinamat- stekt ris og vårrull.
Det skal som regel ikke mye til for å imponere meg når det gjelder mat, men her ble jeg skuffet. Tørr og smakløs mat. For 154 kroner ville jeg hatt noe mer enn tørr smakløs ris med noen erter og gulrøtter, overbehandlet kjøtt og fravær av krydder. Vårrullen var heller ikke god.

Koselig lokale og vennlig ansatt.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Tina R

Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Nyyyyydelig mat. To par, fire ulike retter. Alle strålende fornøyd.
Masse folk, så det var heldig vi hadde bestilt bord. Litt støyete lokaler, når det er mye folk.
Betjeningen er raskt på plass, og har mye kapasitet. Hyggelige og serviceinnstilte.
Mengden mat er flott, og det smaker deilig av friske grønnsaker og ellers gode råvarer. Jeg er glad i spicy mat. Det får du her.
Kommer gjerne igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Gapatrosten
Anmeldt 11. desember 2018

God "service", men ikke utover det man forventer!"
Chinamat inneholder mye grønsaker /tilbehør, smaksatt, uten at det er det helt store..!

Takk, Trond-Erik B
Anmeldt 22. november 2018

Jeg og en kompis dro hit for å prøve maten på en resturant som har vært i Moss en studn, men som jeg aldri har fått meg til å teste. Jeg ble veldig positivt overasket.

Vi bestilte en ekslustiv 3 retters pakke med vin. Først fikk vi kamsjell som var riktig stekt og smakte som havet. Hvitvinen vi fikk passet godt til.

Servitøren var svært profisjonell og etterfylte vann / vin og ryddet bordet.

Til hovedrett fikk vi fasanwook og hjortemedaljonger. Det var utmerket stekt og smakte veldig godt. Rødvinen servitøren plukket ut ( en Barolo fra 2014) passet veldig godt til maten og gjorde hovedretten komplett. Dette var også lekkert presentert.

Til dessert valgte vi sjokolademousse. Den var utsøkt! Det som likevel toppet måltidet var deres mangosorbet. Det er den beste jeg noen sinne har smakt!

Jeg kommer gledelig tilbake.

Takk, Framogtilbake
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Bestille crispy duck, var ikke noe crispy med den. Dvask og full av fett. Diskuterte frem og tilbake med hun ene som jobbet der om hvilken av 2 scampi forretter jeg skulle velge og valgte en som var innbakt. Det viste seg å være mange bitte små reker fra en lakeboks inni. Når jeg konfronterte hun sa hun at den andre retten var scampi, vel vitende om at det sto scampi på menyen på den retten jeg valgte og at det var scampi jeg etterspurte før jeg bestilte.
Betalte ikke for lakereke-retten!

Takk, SiriHoffa

Reisende som så på Ming Restaurant, så også på

Har du vært i Ming Restaurant? Del dine erfaringer!