Vært på denne resturangen flere ganger. Det er Alltid veldig god mat, gode porsjoner og ypperlig service.
Vi spiste forskjellige retter.Alt var like godt. Vi hadde crispy duck til hovedrett. Nydelig anrettet og den smakte veldig godt. Dette er en restaurant som leverer høy kvalitet på mat og service.
Veldig god mat til en god pris! Anfebales virkelig. Super hyggelige servitører og koselig lokale. Verdt å ta turen
Første gang her, veldig hyggelig betjening og veldig god mat, vi kommer gjerne igjen.
Takk for oss for denne gang
Veldig bra! Bra sammensatt meny og godt utvalg av viner. Sichuan og kantonesisk på sitt beste. God service og fine lokaler. Anbefales!😄