Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende service”
Anmeldelse av Peppes Pizza Tollboden

Peppes Pizza Tollboden
Vurdert som nr. 56 av 71 Restauranter i Moss
Kjøkken: Pizza
Beskrivelse: Peppes Pizza Tollboden er en nydelig restaurant på bryggen i Moss. Her er det en stor uteservering med sol og levegger for eventuell vind. Maten er i kjent peppes stil og de ansatte yter god service. Tollboden er ett sted man kan gå for og nyte god mat, dessert, kaffe eller en kald drikke i flotte omgivelser. Velkommen!
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Peppes Pizza Tollboden er en nydelig restaurant på bryggen i Moss. Her er det en stor uteservering med sol og levegger for eventuell vind. Maten er i kjent peppes stil og de ansatte yter god service. Tollboden er ett sted man kan gå for og nyte god mat, dessert, kaffe eller en kald drikke i flotte omgivelser. Velkommen!
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Var innom og hadde litt hygge med gode venner. Unge betjeninger og mye surr med bestillinger. De hadde glemt vår bestilling et par ganger. Når de spørr om du vil ha 0,4 eller 0,6 vil jeg anbefale 0,4 for du får iallfall ikke 0,6. Det er skuffende service, en ung mann kom inn og gjorde så godt han kunne for å rydde opp. Her bør du ha god tid og ikke vent at maten kommer så fort.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, espentveter
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (90)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 90 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Etter et besøk her, er det klart at det nok blir det siste på en stund. Vi måtte vente 45 minutter fta vi kom, hentet menyer selv og til vi, etter å ha mast flere ganger, fikk bestille. Og ikke ved bordet, som vi fikk beskjed om. Jeg måtte gå til disken. Så tok det laaang tid før vi fikk servert drikke, og nye 45 minutter før maten kom. Dette kan jeg forstå hvis det er fullt. Det var det ikke. Det var ikke halvfullt engang. Det eneste som gikk fort var å få regningen. Da så de oss.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, bodilj492
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2021

Fine luftige lokaler innendørs og flotte utendørs lokaler, men vi satt inne for det var helt fullt da vi kom kl 14.00 på en av sommerens fineste og varmeste dager. Restauranten hadde ikke ventet så mange gjester denne dagen, tror jeg, for det virket som det var altfor få medarbeidere til å klare den store mengden av gjester både inne og ute. Medarbeiderne var veldig søte og gjorde nok absolutt sitt beste. Vi bestilte hamburger og en stor pizza. Jeg syntes nok pizzaen var er krydret enn det jeg er vant til å få på andre Peppes pizzaer. Noe av det positive med stedet er at det er betalt parkering lett tilgjengelig, morsomt interiør med bl.a. en gammel robåt i taket og høyt under taket, mange dametoaletter og fin beliggenhet med utsikt til sjøen dersom man sitter ute eller enkelte steder innendørs. Jeg kommer nok tilbake for å sjekke om vi var bare svært uheldig med valg av dag med dårlig bemanning eller om dette er vanlig på stedet.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2021

Kommer kl 1815 på en lørdag og vil bestille pizza. Kjøkkenet har stengt selv om de skal ha åpent til kl 2000. Utrolig dårlig av Peppes. Kan ikke skjønne at Peppes Norge godtar en slik måte å drive restaurant på.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 78steinarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juni 2021

Vi ankom å fikk beskjed om å sette på et ledig bord. Vi gjorde dette men fikk så beskjed om å flytte bord to ganger fordi det var noen andre som skulle ha det uten reservering på forhånd. Bordet var rottete og møkkete vi spurte om å få det ryddet uten reaksjon. Spurte så om meny å fikk ikke dette heller. Kaotisk med forrvirra servitører. Dog alltid hyggelige servitører, Merk at vi kun fikk kontakt med de når de kom bort for å levere feil drikke til oss flere ganger.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 501_yunb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Peppes Pizza Tollboden, så også på

 

Har du vært i Peppes Pizza Tollboden? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.