Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
En anmeldelse

Har vært her mange ganger gjennom oppveksten, det er et veldig fint sted enten om man vil sitte... les mer

Anmeldt 4 uker siden
ingeridt
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Flott friområde

Fin Park. Rolig selv midt i juli. Flott natur og idyllisk ved vannet. Mangler kun mulighet til å... les mer

Anmeldt 23. juli 2020
566hildem
,
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 48 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Moss
fra USD 1 075,81
Mer informasjon
fra USD 558,81
Mer informasjon
fra USD 448,90
Mer informasjon
fra USD 1 637,40
Mer informasjon
Anmeldelser (48)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Vurdering fra reisende
21
22
4
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
21
22
4
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 48 anmeldelser
Anmeldt 29. november 2019

Her får du litt av alt. Flott sted for en liten spasertur. Gode bademuligheter samt grilling i utplasserte fellesgriller. Har også volleyball bane og toalett i nær gåavstand (mossehallen)

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, Kent Richard A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. november 2019 via mobile enheter

Liker nesparken godt både sommer og vinter. Fin Park for både 2 og 4beinte.
Gå/løpe turer og bading og soling.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, 977kristinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Her kan en nyte livet ute i flotte omgivelser. Her er det mulighet for bading, ulike ballspill, grilling og sosialt samvær med venner og familie. Gode parkeringsmuligheter i nærheten.

Dato for opplevelse: juli 2019
1  Takk, Turid J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Nesparken er et flott turområde rett ved Moss sentrum. Det går tursti rundt vannet som anbefales om en ønsker en litt lengre tur enn kun i parken.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Geir H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Er der i forbindelse med foreningsvirksomhet (danseaftener) dvs. Gla'dans!
Fungerer veldig bra som utleielokale!

Dato for opplevelse: desember 2018
Takk, Trond-Erik B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser