Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stedet har tapt seg”
Anmeldelse av Combo Restaurant

Combo Restaurant
Vurdert som nr. 15 av 66 Restauranter i Moss
Prisklasse: USD 4 - USD 34
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Vi har alltid spist på Combo og vært fornøyd. Veldig ofte har vi delt en lunsj fordi vi ikke har vært så sultne men synes det har vært koselig.
Da vi kom i dag for å spise bestilt vi to lunsj men var tre personer, noe vi har gjort ofte.
I dag får vi beskjed om at hvis vi skal dele maten er det egne priser for det, hun lurte på om vi måtte ha en gaffel til for det kostet ekstra.
Det står ingen steder at det er regler for de som spiser lite og vil dele, hit kan jeg jo ikke dra med barnebarn mer for å betale dobbelt for mat som ikke blir spist.
Trist, for maten er god, men dette er siste gangen vi spiser her.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, anonymDame
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 50 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2020

Veldig god asiatisk mat. Er stadig innom for lunch. Lunch-tilbud 2 retter og ris/nudler. Rimelig (kr.109,-) og godt. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, getezett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2020 via mobile enheter

Stedet ligger plassert i Rygge storsenter. Lokalene er hyggelige. Stort sett asiatiske retter. Tilbyr også take-away. Maten smakte helt grei.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. januar 2020 via mobile enheter

Fantastisk mat! Restauranten var ren og pen, flott at de har glass inn til kjøkkenet, så du kan titte bort og se inn på matlagingen. Maten var fantastisk, god og frisk smak. Denne type restaurant passer fint for de som liker å prøve flere retter i et måltid. Godt utvalg i retter hadde de også! Kommer garantert tilbake!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, 629maritj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. oktober 2019

Anbefales på det varmeste ☺️ God, frisk mat - og topp service. Store og små var fornøyde. Kommer garantert tilbake

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Daydream800284
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Combo Restaurant, så også på

 

Har du vært i Combo Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din