Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Anbefales”
Anmeldelse av Combo Restaurant

Combo Restaurant
Vurdert som nr. 14 av 71 Restauranter i Moss
Prisklasse: USD 3 - USD 30
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 26. juli 2021

Kjempegod og mye mat for pengene. Fantastisk god service. Vi er innom hver gang vi er på ferie i Moss.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, theresea946
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (51)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 51 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2020 via mobile enheter

Verste service’n du kan få i Moss. Aldri møtt frekkere eier. Måtte betale 60kr bare fordi jeg spurte om ekstra skje, fordi min niese på ett år ønsket å smake på maten. Eieren og kona kjeftet på oss fordi vi var uenige. Makan til oppførsel og holdning. Jeg må bare le av dere.

PS: Det finnes andre ingredienser enn salt.

Dato for besøk: desember 2020
2  Takk, 927veronical
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2020 via mobile enheter

Vi har alltid spist på Combo og vært fornøyd. Veldig ofte har vi delt en lunsj fordi vi ikke har vært så sultne men synes det har vært koselig.
Da vi kom i dag for å spise bestilt vi to lunsj men var tre personer, noe vi har gjort ofte.
I dag får vi beskjed om at hvis vi skal dele maten er det egne priser for det, hun lurte på om vi måtte ha en gaffel til for det kostet ekstra.
Det står ingen steder at det er regler for de som spiser lite og vil dele, hit kan jeg jo ikke dra med barnebarn mer for å betale dobbelt for mat som ikke blir spist.
Trist, for maten er god, men dette er siste gangen vi spiser her.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, anonymDame
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2020

Veldig god asiatisk mat. Er stadig innom for lunch. Lunch-tilbud 2 retter og ris/nudler. Rimelig (kr.109,-) og godt. Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, getezett
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. januar 2020 via mobile enheter

Stedet ligger plassert i Rygge storsenter. Lokalene er hyggelige. Stort sett asiatiske retter. Tilbyr også take-away. Maten smakte helt grei.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, osonder
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Combo Restaurant, så også på

 

Har du vært i Combo Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.