“Kald mat.”
Anmeldelse av Bifferiet Steakhouse

Bifferiet Steakhouse
Vurdert som nr. 18 av 94 Restauranter i Moss
Anmeldt 17. november 2023

Alle opplevde at enten pommes fritesen eller biffen var kald. Grønnsakene var heller ikke varme. Deg var i tillegg lang ventetid på maten.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Therese B

Anmeldt 10. juli 2023 via mobile enheter

Som alltid god mat og hyggelig personlig service. Gode råvarer tilberedt som ønsket. Vi kommer alltid tilbake til Bifferiet

Dato for besøk: juli 2023
Takk, morten_210
Anmeldt 10. juli 2023

Favorittresturanten har blitt til den værste jeg har vært på.
Vi bestilte 3 biffretter, lite grønsaker og biffen smakte rart. Alle biffene var også seie.
Kunne gjort dette bedre hjemme.
Anbefales ikke!!

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Caroline O
Anmeldt 29. april 2023

Vi ble veldig skuffet da vi bestilte småretter og fikk reker i lake med en skivet gulost gratinert over, vårruller med gulost og lakereker med salat og hamburgerdressing. Vi betalte 700kr for noe vi kunne fått bedre på rema 1000. Dette var dårlige greier! - Sara F.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Linn K
Anmeldt 4. januar 2023

Godt øl, god mat, god pris og hyggelig servitør. Maten kom fort også. Anbefales på det sterkeste!!!!

Dato for besøk: januar 2023
Takk, Petter07

Reisende som så på Bifferiet Steakhouse, så også på

Har du vært i Bifferiet Steakhouse? Del dine erfaringer!