“Kjempegod mat!”

Restaurant Munch - Hotell Refsnes Gods
Vurdert som nr. 7 av 92 Restauranter i Moss
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Byens og distriktets flotteste spisested. Restaurant Munch ligger i hovedbyggningen oppført i 1767, og flere av mesterens verk pryder veggene i restauranten. Franskinspirert kjøkken basert på det beste av norske og internajonale råvarer. Velfylt vinkjeller som også kan leies for mindre selskaper. Vestvendt beliggenhet med fjordutsikt. Uteservering i sommersesongen. Stor paviljong i hagen som er perfekt til grillfest og sommerarrangementer. Hotell Refsnes Gods er kjent for sin flotte vinkjeller og her kan du få et innblikk i innholdet http://www.tvostfold.no/klipp/2788.html
Anmeldt 3. oktober 2020

Vi var to par som valgte 7 retter med vinpakke til. Alt smakte fortreffelig, og utsikt, lokaler og service var også upåklagelig 😉 Anbefales! Vi kommer snart tilbake!

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, Veronica N
Refsnesgods, Daglig leder på Restaurant Munch - Hotell Refsnes Gods, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2020

Kjære Veronica.
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake.

Anmeldt 19. august 2020

Vi spiste en deililg 5-retters meny, med utmerket kalv som hovedrett.
Deilige viner i en tilhørende vinpakke. Spiser gjerne der igjen.
Servitørene var blide og hyggelige, men savnet at de var mer profesjonelle.
Skal sies at de gjorde så godt de kunne.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Bente B
Refsnesgods, General Manager på Restaurant Munch - Hotell Refsnes Gods, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. august 2020

Hei Bente.

tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss dine hyggelig tilbakemeldinger.
Vi har flere faglærte servitører og 3 servitør lærlinger som akkurat har begynt hos oss, vi gleder oss til å følge veien til de videre.
Ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Ha en fin dag!

Med vennlig hilsen
Kim Nyheim Ragnarsson

Anmeldt 14. august 2020

Nydelig resturant med utsikt utover hagen og sjøen.
Vi gikk for 5 retter med vinpakke.
Hyggelige og flinke sevitører.
Vi fikk en hyggelig og artig svensk vert for kvelden.
Flink til å fortelle om vinene og maten og bidra til å løfte den gode stemningen.

1  Takk, roar r

Hei Roar.

tusen takk for din tilbakemelding. Vi bringer den hyggelige kommentaren om vår svenske vert videre til han. Vi har flere ansatte som bærer stor yrkestolthet, samtidig som vi nå akkurat har tatt inn 3 servitør lærlinger.
Velkommen tilbake.

Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Spiste tre retters middag med tilhørende vin og drikke. Kelneren gav oss flott service og maten var upåklagelig.

Takk, franklM2053FI
Refsnesgods, General Manager på Restaurant Munch - Hotell Refsnes Gods, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. august 2020

Hei Frank.
tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Velkommen tilbake til oss.
Ha en fortsatt god sommer!
Med vennlig hilsen Kim Nyheim Ragnarsson, Hotelldirektør Refsnes Gods.

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Usedvanlig god mat og ypperlig service. Servitøren Tov var særdeles hyggelig og servicevennlig. Til tross for at hotellet har en utsøkt og stor vinkjeller, var vinprisene i restauranten moderate. Dette var utrolig hyggelig og uventet. Hit skal vi tilbake. Anbefales på det varmeste.

Takk, Mai D

Hei Mai.
tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi er stolte av å ha dedikerte ansatte med stolthet for faget.
Ha en fin dag!
Mvh Kim Nyheim Ragnarsson, Hotelldirektør Refsnes Gods

Reisende som så på Restaurant Munch - Hotell Refsnes Gods, så også på

Har du vært i Restaurant Munch - Hotell Refsnes Gods? Del dine erfaringer!