“Spist mange ganger på China”
Anmeldelse av China Garden Restaurant

China Garden Restaurant
Vurdert som nr. 20 av 92 Restauranter i Moss
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 30. august 2020 via mobile enheter

Spist mange ganger på China garden. Er selv fra Kina. Kommer likevel ofte sammen med norske venner når vi skal spise kinesisk mat i Moss. Alltid god service, veldig god mat og rimelig priset! Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Keichiw

Anmeldt 22. desember 2019 via mobile enheter

Sultne som vi var gledet vi oss til en 3 retters. Forrett var frityrstekt scampi, det var ok, så kom hovedretten, tok ett par kjøttbiter og kjente fort at det var surt. Jeg ble akutt dårlig og kasta opp utenfor. Da var jo denne kvelden ødelagt. Kjempedårlig service,mat og atmosfære.. Hvis man kan kalle det i det hele tatt. STYR UNNA.

Dato for besøk: desember 2019
4  Takk, hildes270
qidiw, Leder  på China Garden Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2019

Hei,
Jeg svarer deg kun for at andre som leser din tilbakemelding, skal få vite hva som skjedde. Dere er to personer som besøkte oss på fredag kveld den 20.des.
Dere begge kom inn som tydelig beruset men fikk likevel matservering fra oss, og dere bestilte hver sin tre retters meny. Etter at dere var ferdig med hovedretten, så klagde dere at biff er sur. Da sjekket vi alle biff, alle var ferske den dagen og vi fikk heller ingen klager fra andre gjester.
Tilslutt betalte dere kun for drikke og forretter og det var du fornøyde for. Under hele besøket har du hverken forlatte bordet eller kasta opp utenfor.
Vær snill og skriv en ærlig anmeldelse slik at du ikke ødelegger for andre som bruker TripAdvisor fornuftig. Takk.

Anmeldt 23. juli 2019 via mobile enheter

Etter en lang lat dag på stranden bestemte vi oss for å prøve en middag her. Veldig god kinamat og god service. Anbefales på det sterkeste. :-)

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, 549anneb
Anmeldt 6. oktober 2018

Maten er god selv om det er fornorsket kinamat, betjeningen hyggelig ligeså prisene, stedet er slitent men rent. Schezuan anden er helt nydelig!

Dato for besøk: mai 2018
Takk, victoria charlo... h
Anmeldt 13. april 2018 via mobile enheter

Er så fornøyd etter å spist tre forskjellige retter. Så gode smaker. Kom og spis! Så calm her, servitøren og kokken leverer.

Dato for besøk: april 2018
Takk, Hans-Johnny

Reisende som så på China Garden Restaurant, så også på

Har du vært i China Garden Restaurant? Del dine erfaringer!