“Hyggelig sted med passe antall retter på menyen.”
Anmeldelse av Café Riis

Café Riis
Vurdert som nr. 1 av 3 Smått og godt i Moss
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Beskrivelse: Kombinasjonen mellom gammelt og nytt gir café Riis en særegen stil og en unik atmosfære. Vi servere lette,spennende småretter og deilige,hjemmebakte kaker. Tirsdag til lørdag holder vi kveldsåpent. Dempet belysning, bar med alle rettigheter og åpent kjøkken til kl 22(lørdag til kl20)! Solrik uteservering i sommersesongen. En av byens beste caféer ønsker deg velkommen!
Anmeldt 7. november 2018

Fruen og jeg selv bestilte quesedillas som falt i smak hos oss begge. Restauranten ligger i en gammel møllebygning hvor mye av det opprinnelige maskineriet beholdt, noe som er med på skape et rustikk miljø.

Takk, tosbak

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vetrolig stemningsfult sted å spise med kjære og venner, dekorasjonene gjør at man føler at man sitter på et i dusteimuseum og spiser.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, oyth2018
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bestilte hver vår hjemmelagde burger. Var et godt måltid, eneste jeg savnet var litt spice. Smaken var god men litt chilli hadde gjort susen. Gode poteter ved siden av. Vi fikk også en egen dressing i tillegg uten ekstra kostnad. Brusen kommet på glassflaske noe som er pluss. Vi var godt fornøyd og prisene var helt greie

Takk, thomasl27
Anmeldt 6. oktober 2018

Riis har god kaffe, gode kaker, fabelaktig uteplass ved fossen om sommeren! Maten er helt ok, store porsjoner. Oh og isteen de lager der er kjempegod!

Dato for besøk: september 2018
Takk, victoria charlo... h
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Et hyggelig sted med god service og jeg spiste ovnsbakt torsk pakket inn i serannoskinke , og det var helt nydelig.

Dato for besøk: september 2018
Takk, reidunb2018

Reisende som så på Café Riis, så også på

Har du vært i Café Riis? Del dine erfaringer!