Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted med passe antall retter på menyen.”
Anmeldelse av Café Riis

Café Riis
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Moss
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering
Beskrivelse: Kombinasjonen mellom gammelt og nytt gir café Riis en særegen stil og en unik atmosfære. Vi servere lette,spennende småretter og deilige,hjemmebakte kaker. Tirsdag til lørdag holder vi kveldsåpent. Dempet belysning, bar med alle rettigheter og åpent kjøkken til kl 22(lørdag til kl20)! Solrik uteservering i sommersesongen. En av byens beste caféer ønsker deg velkommen!
Anmeldt 7. november 2018

Fruen og jeg selv bestilte quesedillas som falt i smak hos oss begge. Restauranten ligger i en gammel møllebygning hvor mye av det opprinnelige maskineriet beholdt, noe som er med på skape et rustikk miljø.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, tosbak
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (148)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 148 anmeldelser

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vetrolig stemningsfult sted å spise med kjære og venner, dekorasjonene gjør at man føler at man sitter på et i dusteimuseum og spiser.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, oyth2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Vi bestilte hver vår hjemmelagde burger. Var et godt måltid, eneste jeg savnet var litt spice. Smaken var god men litt chilli hadde gjort susen. Gode poteter ved siden av. Vi fikk også en egen dressing i tillegg uten ekstra kostnad. Brusen kommet på glassflaske noe som er pluss. Vi var godt fornøyd og prisene var helt greie

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, thomasl27
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018

Riis har god kaffe, gode kaker, fabelaktig uteplass ved fossen om sommeren! Maten er helt ok, store porsjoner. Oh og isteen de lager der er kjempegod!

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, victoriachorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Et hyggelig sted med god service og jeg spiste ovnsbakt torsk pakket inn i serannoskinke , og det var helt nydelig.

Dato for besøk: september 2018
Takk, reidunb2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café Riis, så også på

 

Har du vært i Café Riis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din