Stedet ligger idyllisk til like ved fossen og har koselige lokaler , god service og god og spennende mat.
24–28 av 154 anmeldelser
Fruen og jeg selv bestilte quesedillas som falt i smak hos oss begge. Restauranten ligger i en gammel møllebygning hvor mye av det opprinnelige maskineriet beholdt, noe som er med på skape et rustikk miljø.
Vetrolig stemningsfult sted å spise med kjære og venner, dekorasjonene gjør at man føler at man sitter på et i dusteimuseum og spiser.
Vi bestilte hver vår hjemmelagde burger. Var et godt måltid, eneste jeg savnet var litt spice. Smaken var god men litt chilli hadde gjort susen. Gode poteter ved siden av. Vi fikk også en egen dressing i tillegg uten ekstra kostnad. Brusen kommet på glassflaske noe som er pluss. Vi var godt fornøyd og prisene var helt greie
Riis har god kaffe, gode kaker, fabelaktig uteplass ved fossen om sommeren! Maten er helt ok, store porsjoner. Oh og isteen de lager der er kjempegod!