Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Perfect

Møllebyen med sine små fine kafeer/spisesteder, og ikke minst kinoen er en perle i Moss. Ligge... les mer

Anmeldt 4. februar 2018
Olena1965
,
Moss, Norge
via mobile enheter
Koselig sted å gå, her finner du kafeer, museum, kino, bibliotek i fine omgivelser

Helt i nærheten til sentrum ligger denne perlen hvor du finner alt av opplevelser. Du kan rusle... les mer

Anmeldt 13. mars 2017
annekW8280OC
,
Moss, Norge
Les alle 12 anmeldelsene
  
Google
De mest populære turene og aktivitetene i og rundt Moss
fra USD 14,29
Mer informasjon
fra USD 16,68
Mer informasjon
Vikingplaneten
26 anmeldelser
fra USD 23,71
Mer informasjon
fra USD 82,79
Mer informasjon
Anmeldelser (12)
Filtrer anmeldelser
12 resultater
Vurdering fra reisende
5
7
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
5
7
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 12 anmeldelser
Anmeldt 4. februar 2018 via mobile enheter

Møllebyen med sine små fine kafeer/spisesteder, og ikke minst kinoen er en perle i Moss. Ligge vakkert til ved byens vugge - 30 Mosseelva. Blir enda bedre område når Peterson tomta er ferdig utviklet

Dato for opplevelse: januar 2018
Takk, Olena1965
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. mars 2017

Helt i nærheten til sentrum ligger denne perlen hvor du finner alt av opplevelser.
Du kan rusle rundt for å studere gamle bygg oh industriområde.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, annekW8280OC
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016 via mobile enheter

Har du tid til d, jeg mener virkelig tid til å gjenoppdage Moss, så er møllerens et godt utgangspunkt. Her finner du cafeer, kunstgallerier og annen informasjon fra gammelt av. Mossefossen buldrer også gjennom området, og rett over fossen kan du vandre i gamle industriboliger. Ta med kameraet, og bli med bakover i historien.

Dato for opplevelse: juli 2016
Takk, norskialanya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. februar 2016

Møllebyen er egentlig bare en gate, men er et veldig koselig strøk i byen. Her finner du flere av byens mest populære puber/kafeer, henholdsvis Cafe Riis, House of Foundation, Bare Cafe og Mikrobryggeriet, byens moderne kino, koselig bibliotek, by- og industrimuseum, gamle industribygg og mye mer.
Vel verdt en rusletur og en stopp ved en av serveringsstedene.

Dato for opplevelse: februar 2016
Takk, Discover0507
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. januar 2016

Spennende område å utforske med den enten frådende fossen eller en foss uten vann. Vannrør av tre fra tidligere tider og en kan se deler av den gamle brua. Mange fine fotomotiver

Dato for opplevelse: januar 2016
Takk, Thore Olav H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser