“Lang ventetid og fullstendig mangel på tilsteværelse og service.”
Anmeldelse av Peppes Pizza

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Peppes Pizza
Vurdert som nr. 58 av 93 Restauranter i Moss
Anmeldt 18. juni 2022

Lite folk inne, lite folk ute. Servitører løper frem og tilbake, men hva gjør de? 10 minutter ved bordet uten oppmerksomhet å spore. Bestilte derfor pizza og drikke ved disken og betalte samtidig. Satt oss ned og ventet, og ventet og ventet. Nesten en time gikk før vi måtte etterlyse maten. Flere av de andre få i lokalet ble også utålmodig og måtte purre. Betjeningen så ut til å ha god tid. Dette ga svært dårlig opplevelse, og frister ikke til gjentagelse. Skjerp dere! Men god mat, det skal dere få for!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, 789egiln

Anmeldt 5. februar 2019 via mobile enheter

Bestilte pizza. Kom etter 1 1/2 time etter vi hadde klaget. Den var kald, så de varmet den. Når vi fikk den tilbake var den lunket og pizzaen var ikke særlig god

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, hermyjohnsenj
Anmeldt 22. august 2017 via mobile enheter

Kjempefine lokaler ved denne Peppes. Nytt og pent med masse sittemuligheter i mange forskjellige båser med og uten vindu. God plass til barnestol. Menyen er lik som ellers og maten den samme. God men dyr.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Frode B
Anmeldt 23. desember 2016 via mobile enheter

Opplever alltid god mat her. Men serveringen kunne gjerne vært raskere. Kan ta tid å få maten. Lokalene er hyggelige og det finnes et eget lekeområde for barn her.

Dato for besøk: desember 2016
Takk, osonder
Anmeldt 14. august 2016 via mobile enheter

I et godt under halvfullt lokale forventet vi å få pizzaene på langt under de 25 minuttene det tok. Tar tid å parkere på senteret, så et "raskt" stopp for lunsj tok 1.5 timer. Har også lagt seg på et høyt prisnivå, og da er forventningene deretter til kvalitet og service, som var midt på treet. 2 store pizza med sauser, 3 store øl og 3 brus til nesten 1200.-

Dato for besøk: august 2016
Takk, FFlak

Reisende som så på Peppes Pizza, så også på

Har du vært i Peppes Pizza? Del dine erfaringer!