Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fullt kaos i coronatider”
Anmeldelse av Fiskebasaren

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
Fiskebasaren
Vurdert som nr. 56 av 67 Restauranter i Moss
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020

Ville besøke stedet pga allsang i kanalen, men det ble en skremmende opplevelse. Ingen coronaregler ble overholdt. Folk sto tett i tett i dokø, satt og sto som sild i tønne, servitørene kom ikke engang fram til bordene med bestillingene. Mat havnet i fanget til personer, altfor fulle folk fikk fortsatt bestilt øl. Hold dere langt unna stedet nå så lenge pandemien er her. Driverne av stedet skjønner tydeligvis ikke alvoret.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, Ellen E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 8 anmeldelser

Anmeldt 12. juli 2018

Kom tidlig for å være med på allsang aften,hadde ringt dagen før ang å bestille bord,men det hadde de sluttet med,helt greit.Litt sletne sofagrupper,og bestilling ved bordene var det ikke,men måtte bestille inne.Mye øl å velgemellom og det var bra,fikk utdelt sanghefte,som var bra,men synes Kråkeby hadde alt for lange pauser.men alt i alt veldig koselig

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 644anita
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2018 via mobile enheter

Stakk innom etter jobb. Bestilte 2 glass Rosé og fikk beskjed at de ikke hadde. De kunne ikke åpne en flaske for det gikk så lite og da ble den dårlig......Etter å ha valgt en øl og et glass rødvin kom en annen servitør og sa at han kunne hente en flaske på lageret. Vi tok det vi hadde bestilt, men synes dette var dårlig da vi åpner sommersesongen i mai. Regner med de selger litt Rosé i tiden som kommer.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Svborres
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. mai 2017

Fantastisk beliggenhet helt ved brygga ved kanalen i Moss. Å sitte ute i kveldssola med et glass på bordet er god rekreasjon. Blir man sulten kan man bestille en pizza fra Peppes som ligger et steinkast unna.

Dato for besøk: februar 2017
1  Takk, Richard M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. september 2016

En liten bazar ved kanalen i Moss. Enkelt og komme seg dit samt å finne den. Ligger rett nedenfor kanalbrua til Jeløy på Mossesiden. Den har enkel matservering og godt utvalg av drikke. En lun atmosfære og du kan nyte båtlivet i kanalen. Se fiskelykken på Persilbrygga.

Dato for besøk: august 2016
1  Takk, ArveH78
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Fiskebasaren, så også på

 
Moss, Moss kommune
 

Har du vært i Fiskebasaren? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din