“Lørdags kos”
Anmeldelse av Restaurant Ro

Restaurant Ro
Vurdert som nr. 3 av 93 Restauranter i Moss
Anmeldt 18. mars 2024 via mobile enheter

Vi feiret bursdagen til min far og han bestille biff , den var god men deler var seigt , torsken var veldig bra ,mens pastaen m store reker ble litt tam med litt for mye kokt pasta og dominant av tomater , litt mer smak hadde ikke gjort noe …

Takk, lineh951

2024 av 272 anmeldelser

Anmeldt 11. mars 2024

Jeg har alltid fått meget god mat og service i absolutt toppklasse. Vi er ofte å besøker stedet og dette er byens beste restaurant. Anbefales på det varmeste.

1  Takk, meglersmekk
Anmeldt 7. mars 2024 via mobile enheter

Ro er stedet dersom du ønsker ro og varme, hyggelige ansatte og et riktig godt måltid. Summen av en optimal restaurantopplevelse.
Lett å finne parkeringsplass i umiddelbar nærhet. Ingen trapper å forsere. Varmen og lyset fra gasspeisene preger atmosfæren. Jeg erfarer at de ansatte alltid ønsker å gi meg en god opplevelse, gjennom smil og tilstedeværelse. Etter mange besøk på Ro i Moss, er dette min foretrukne restaurant når jeg ønsker å kommunisere med mitt selskap mens jeg nyter god mat og godt drikke. God akustikk og støydemping er viktig for kommunikasjonen når man blir eldre. Dette fungerer veldig bra på Ro.
Mitt selskap har vært fra 3 til 90 år. Alle har vært like fornøyde.
Gårsdagens vegetarrettvar utsøkt. Ellers har jeg spist burger, pizza, kjøtt og fisk. Aldri blitt skuffet.
Anbefaler!

Takk, Gro Ranstorp K
Anmeldt 4. mars 2024

Det tar alt for lang tid fra bestilling til matlevering. Det tog over en time. Vi ankom stedet kl. 15.00 og fikk maten servert kl. 16.15

Takk, Solveig M
Anmeldt 18. februar 2024 via mobile enheter

Restaurant er vår faste favoritt! Cæsarsalaten deres er helt fantastisk! Uansett hva man bestiller faller det i smak. Alltid hyggelige ansatte og flinke kokker!!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, madelenfj

Reisende som så på Restaurant Ro, så også på

Har du vært i Restaurant Ro? Del dine erfaringer!