Høye priser og helt ordinær gatekjøkkenmat. Lasagnen jeg fikk var alt for salt og porsjonen alt for liten.
Gikk hit da vi ligger på hotell i umiddelbar nærhet. Angrer ikke på besøket her!Hyggelig betjening som møter oss vi får bord raskt uten å ha bestilt på forhånd. Vi bestiller pizza og blåskjell som begge smaker fortreffelig. Maten kom også raskt til bordet tross ganske full restaurant.
Anbefaler å ta turen inn om denne plassen!
Ble godt tatt imot, herlig med litt humor og en god tone. Jeg bestilte blåskjell, og disse var nydelige. De hadde også glutenfritt brød til. Hvitvinen de anbefalte passa godt til måltidet. Samboer bestilte pizza Parma, han var også fornøyd. Oppmerksomme, trivelige og effektive servitører. Vi kommer gjerne tilbake.
Veldig god mat og hyggelig atmosfære. Barna slukte maten(carbonara og bolognese som ble tilpasset uten pepper) som passet smaksløkene til de små. Gorgonzola med biff til de voksne smakte fortreffelig! Anbefales:)
Fikk anbefalt denne restauranten av lokale folk, og det stemte bra...
Flotte lokaler, god service og meget god mat :-)
Anbefaler virkelig et besøk hit ....