“Dyr dårlig kaffe.”
Anmeldelse av Jordærpikene Tønsberg

Jordærpikene Tønsberg
Vurdert som nr. 75 av 115 Restauranter i Tønsberg
Anmeldt 16. mars 2024

Altså, når en betaler kr. 96.- for to kopper kaffe og det du får servert er bekk, sur ekkel kaffe, da var det vårt første og siste besøk. Ei bitte lita kake kjøpte jeg også, dum som jeg er, den kosta 72.-. Trodde det var et riktig kakestykke som kom.

• Atmosfære
Takk, Ragnar S

Anmeldt 9. mars 2024 via mobile enheter

Brukte qr kode som var plassert på bordet. Tre personer bestilte kaffe/kakao + kake. Etter kort tid ble vi fortalt at de ikke hadde vaffel m/ tilbehør. Da det ikke var noe alternativ til dette ,- ønsket vi pengene tilbake. Dette lot seg ikke gjøre i kassa eller i betalingsløsningen / med qr kode.
Kakao + kaffe mocca kom etter ti min. Måtte i kassa for å be om en kaffe til + kake da dette ikke var kommet til bordet etter 20 min. Borwnie kom ikke med krem som var bestilt ,- de ikke hadde det heller!!. Bare rot og kjas her med manglende retter og elendig logistikk.

Takk, Jon-Kristian P
Anmeldt 3. mars 2024 via mobile enheter

Lunken mat. Tomatsuppe med kald focaccia. Som sønnen min sa når han smakte på suppen 'barbecuesås med ekstra salt'. Dessverre, trur det var siste gang vi spiste her.

1  Takk, pauliinan2016
Anmeldt 11. januar 2024 via mobile enheter

Sjokkerende dårlig opplevelse. Det var nesten ikke folk i restauranten, men alle bordene var skitne og ikke ryddet. Ikke hadde de hverken sukkerfri brus eller milkshake. I tillegg ventet vi over en halv time på mat som ikke var noe å skryte av..:

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, maritu2016
Anmeldt 5. januar 2024 via mobile enheter

Det var ikke ryddet i cafeen, sto rester på nesten alle bord. Greit nok det, vi ryddet og vasket av et bord. Det var ikke mye gjester, under halvfullt. Tok en stund før maten kom,også greit, men hadde utsikt til der varmmat ble satt når den var klar og observerte at noe sto der veldig lenge. Da de serverte ut, tok de ikke det som hadde stått lengst først? Da vi fikk vår mat, var den med godvilje lunken. Vi bemerket dette og fikk til svar;hva vil du jeg skal gjøre med det? Venninna mi ble litt overrasket og spurte hva vil du gjøre? Da sa servitøren; vi er for lite folk og har ikke tid! Hallo?? Da rant det litt over for meg, og sa meget irritert at jeg har forståelse for at det er lite folk, men stiller meg uforstående til at ikke maten leveres etterhvert som den er ferdig? Hun svarte utrivelig at de gjør så godt de kan, og ingen vits å bli sint! Jeg fikk ikke forklart hva jeg mente, før hun marsjet avsted.
Jeg har full forståelse for at det er lite folk, men da kanskje det hadde vært en idé å redusere menyen? Kun servere enkle retter og forklare hvorfor, null stress!

Jeg innrømmer at jeg fort blir litt grinete når jeg er sulten, men vi sa ifra på en fin måte først. Når man blir møtt med irritasjon og at det ikke er deres feil at maten er kald...? Sorry Mac, kommer aldri tilbake!!! Takk for oppmerksomheten og god helg:)

Dato for besøk: januar 2024
1  Takk, heidil502

Reisende som så på Jordærpikene Tønsberg, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Jordærpikene Tønsberg? Del dine erfaringer!