“Skuffelse”
Anmeldelse av Groovy Diner

Groovy Diner
Vurdert som nr. 73 av 115 Restauranter i Tønsberg
Anmeldt 23. mai 2024 via mobile enheter

Ringte i forveien for å høre om det var noe vegansk der. Fikk beskjed om at 1 rett kunne gjøres vegansk ved å fjerne ting og gjøre den ganske stusslig, men Groovy var så nærme oss og bursdagsbarnet var gira.
Skuffelsen var stor da vi hadde bestilt dyr drikke, begynt å bestille maten og får beskjed om at nei, de hadde ikke noe vegansk allikevel.
Tønsberg har så mange steder med god vegansk mat. Det trenger ikke være en tørr burger uten dressing. Eller fries.

Vi drakk opp den dyra drikka vi ikke hadde bestilt om vi visste at vi kom til å ta maten som take away. Ventet på maten, deres fra Groovy og min fra foodora. 10/10 til burger king og foodorabudet som kom raskt 👌

Dato for besøk: mai 2024
Takk, baconl186

Anmeldt 1. april 2024

Helt pyton. Brødet er fra bama, frossenkjøtt fra jæren. Eneste som var godt var milkshaken. Servicen var midt på tre. Fint interiør da.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Lord V
Anmeldt 11. februar 2024 via mobile enheter

Sammen med familie bestilte jeg quesadilla med kylling. Den var syltynn med et umerkelig lag av kylling,ost , paprika og løk. Svidd i kantene så fremstod denne som om to flatbrød som var klemt sammen uten noe fyll. Styr unna denne retten.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, Jon-Kristian P
Anmeldt 6. august 2023 via mobile enheter

Stilig lokale og original style på selve restauranten. Rent og ryddig, fikk raskt bord.

Maten og drikken var god. Prøvde ikke desserten, da det var mye mat for pengene. Smakte dog på milkshaken som var smakfull.

Alt i alt en helt ok opplevelse.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, thomasnP9793IF
Anmeldt 1. august 2023 via mobile enheter

Var veldig dårlig på kundeservice, spurte den ansatte om å få bestille før bord var klart, så stikker hun bare av, dette skjer 2 ganger, så får vi omsider et bord, og levert mat som smakte veldig godt, men med en bitter ettersmak av dårlig kundeservice.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, Terje H

Reisende som så på Groovy Diner, så også på

Tønsberg, Tønsberg kommune

Har du vært i Groovy Diner? Del dine erfaringer!