Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Se gjennom høydepunkter
Stor underholdning og mye spenning for både voksne og tenåringer

Vi var 2 familier som delte oss inn i 2 lag. Tenåringene på ett lag og 4 voksne på det andre. Vi... les mer

Anmeldt 11. juli 2022
Roy O
via mobile enheter
Samarbeid, latter og litt stress. Superfestlig opplevelse for hele familien!

Har man aldri testet konseptet før så må dette bare prøves! Man trenger ikke spesielle skills, men... les mer

Anmeldt 9. juli 2021
310ingerlisek
Tønsberg, Norge
via mobile enheter
Les alle 56 anmeldelsene

Anmeldt 20. februar 2017

Flott opplegg med veldig mye spenning underveis. Gjennomtenkte og artige utfordringer hele veien! Vi kom ut i siste sekund!

Takk, 297christofferj
Anmeldt 20. februar 2017

Anbefales på det sterkeste!!
Spennende fra start til slutt. Gjennomført lokale og super mottakelse. Alle bør prøve dette.

Takk, irenehaldenvinje
Anmeldt 20. februar 2017

Var veldig spent før vi skulle gå inn. Fikk teste kidnppet. Utrolig gøy, spennende og helt passe vanskelighetsgrad. Gøy at man må samarbeide for å löse ting. Glädjer til å gjøre dette igjen!

Takk, jasmine_lauritzen
Anmeldt 20. februar 2017

Ble tatt med inn i en spennende og gjennomtenkt verden, hvor vi måtte løse utfordrende oppgaver på tid. Mange uforutsigbarheter og veldig kreativt. Passer for en vennegjeng, i forretningssammenheng, team-building, utdrikningslag mm. Dette må prøves!

Takk, christina_jonstang
Anmeldt 20. februar 2017

Mitt første rom. Vi var 6 stykker som koste oss bra med "Oseberg"-fortellingen. Artig å samarbeide og jobbe seg igjennom løypen av spørsmål, til riktige (og noen gale) svar som til slutt ledet frem til avslutningen. Flott øvelse som ledd i team building. Anbefales!

Takk, Anterialis